Bernie Sanders lyö USA:n eliittiä!

0

Sanders antaa ymmärtää, että toiminta on Yhdysvaltain arvojen vastaista eikä lainkaan yhteensovitettavissa Abraham Lincolnin vision kanssa Yhdysvaltain hallintomallista. Lausunto on herättänyt jo jonkin verran kohua, koska Republikaanien presidenttiehdokas Donald Trump on arvostellut Yhdysvaltain järjestelmää samasta asiasta.

Bernie Sanders hävisi Demokraattien sisäisen presidenttiehdokkuuskampanjansa Hillary Clintonille aiemmin tänä vuonna. Sandersin tappioon liittyy epäselvyyksiä ja Sandersin kannattajien mielestä Clinton varasti presidenttiehdokkuuden Sandersilta epärehellisin keinoin.

Viime aikoina Sanders on arvostellut lääketeollisuuden liian suuria voittoja ja aiheutti lääkefirmalle 400 miljoonan dollarin arvon menetyksen yhdellä Twitter-lausunnollaan.

 

sanders

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.