Fingrid nostaa sähkön siirtomaksuja n. 7%

1

Valtioenemmistöinen Fingrid, joka omistaa sähkönjakelun kantaverkon, siirtää investointikustannuksiaan siirtomaksuihin.  Vaikutus kulututtajahintoihin on arvion mukaan 10-50 senttiä per kuukausi per kotitalous. Fingrid on yhtiömuotoinen.

Asiasta kertoi Talouselämä 17.10.2016.

1 KOMMENTTI

  1. Hienoa. Ensin veronmaksajien rahoilla rakennetaan sähkönsiirtoverkosto ja sittten se yksityistetään. Ja sen jälkeen se rupeaa tahkoamaan rahaa kuin Sampo. AIvan samoin kävi Fortumille. Myös Hämeen sähkö alkoi tuottamaan kun suomalaiset myi sen ahneuksissaan ruotsalaisille.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.