Perussuomalaiset viettivät asunnottomien yötä Järvenpäässä ja jakoivat vaatteita

1
Mainos

Perussuomalaiset pitivät Järvenpäässä 17.10 asunnottomien yö tapahtuman. Paikalla oli kahvitarjoilua, makkaraa ja vaatejakoa niitä tarvitseville. Tilaisuus alkoi klo 17 ja kesti 23.00 asti. Paikalla oli ps-valtuutettuja ja keskustelua nykypäivän asioista.

ps1

Mainos

1 KOMMENTTI

  1. Voi voi persuja. Kaikkensa tekevät että edes jotenkin kasvonsa säilyttäisivät. Mutta mennyt on maine ja kunnia senkun kasvaa. Kahden eduskuntavaalin takana oli loistava tulevaisuus.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.