Onko Vihreillä yhteys nettiterrori-hyökkäykseen?

Rajat Kiinni! -kansanliike -fb-ryhmää vastaan tehdyn sabotaashin syylliseksi on ilmoittautunut nimeä ”Emil Sillanpää” -käyttävä henkilö. Tätä tietoa emme luonnollisesti pysty tarkistamaan, mutta henkilö esiintyy tuolla nimellä ja kuvalla.

emil222222”Emil” antaa myös ymmärtää olevan lähellä vihreitä, ja jakaa kuvaa jossa hän olisi tunnetun vihreän toimijan seurassa. Emme ota asiaan kantaa.

emil333333

Toivomme, että yhteys Vihreään Liittoon olisi yhtä feikkiä, kuin kaikki muukin tässä henkilössä. Silloihan vihreät olisivat vajonneet epärehelliselle ja moraalittomalle tasolle toiminnassaan. di-gold

 

14 thoughts on “Onko Vihreillä yhteys nettiterrori-hyökkäykseen?

  • 18.10.2016 at 00:26
    Permalink

    Oli erittäin hienosti tehty arvostan kaverija erittäin suuresti olis koko syöpä ryhmän tyhjentänyt eikä jättänyt yhtäkään sisään ylläpitoa myöten pitää tommoset hemmetin vajakit tyhjentää eikä niille minkään näköstä sananvapautta toivottavasti rasismi tulee rikoslakiin

    Reply
    • 18.10.2016 at 01:19
      Permalink

      Toi Sillanpäähän on täysin moraaliton häirikkö. Miten sitä voi kukaan arvostaa? Kaveri pyrkii kunnalliseksi päättäjäksi, tekemään vahinkoa veronmaksajille.

      Reply
    • 23.10.2016 at 08:38
      Permalink

      Toivottavasti ja varmasti Aapolle käy huonosti tavalla tai toisella

      Reply
  • 18.10.2016 at 00:31
    Permalink

    Eipä ne ”rasistit” mihinkää ryhmiä hajottamalla katoa. Rasismiin auttaisi parhaiten se, ettei olisi ihmisiä, jotka on niin tyhmiä että kieltää eri etnisten ryhmien olemassaolon ja niiden melko huomattavat erot.

    Tästä voi opetella biologiaa: https://www.youtube.com/watch?v=eamn8EArBVs

    Reply
    • 18.10.2016 at 01:21
      Permalink

      Rasismiin todella auttais, jos Suomen valtio myöntäis etnisten ryhmien erilaisuuden eikä pyrkis asuttamaan Suomea uudelleen väellä joka ei osaa elää meidän tavallamme. Naisiakin ne kohtelee tavalla jonka Suomessa kieltää eläinsuojelulaki.

      Reply
    • 31.10.2016 at 11:37
      Permalink

      ”Rasismiin auttaa parhaiten se ettei ole rasisteja”

      Nyt oli Syvää Viisautta

      Reply
  • 18.10.2016 at 00:39
    Permalink

    Aapo Sekava ei kannata sananvapautta. Oksenna Aapo pyttyyn, älä nettiin! Voimaa kaikille ”pahiksille”, jotka maataan eivät halua antaa pois.

    Reply
  • 18.10.2016 at 07:24
    Permalink

    Sitähän minäkin ettei rasisteja Hölmölässä ole. Rasisti nimitystä vain käytetään ihmisistä, jotka ovat huolissaan rajalle tulleista ja tänne päästetyistä murhaajista, raiskaajista, terroristeistä ja muista rikollisista. Ihan kuin nämä kotoperäiset ”pahikset” ei riittäisi. Se kyllä ihmetyttää että kuka idiootti noiden ”pahisten” päästämistä maahan haluaa ja kenen intressi niitä on tänne saada.

    Reply
  • 18.10.2016 at 08:46
    Permalink

    Aapo ja Emil tulkaa tänne Seinäjoelle huutelemaan ja aukomaan päätä niin metsä vastaa suuremmalla voluumilla.

    Reply
  • 18.10.2016 at 10:59
    Permalink

    Oikein. Johan sitä oli odotettukin että joku pistää imbesillit nettihäiriköt kuriin.

    Reply
  • 18.10.2016 at 11:44
    Permalink

    Aaposta näkee että pikkuise olisi parantamista sekä henkilöllä itsellään kuin Suomen koululaitoksellakin. Oikeinkirjoitus ja ajatuksen juoksu on sitä luokkaa että koulussa on taidettu lääppiä enemmän lasia kuin kuunnella opetusta. Ikävä Aapon kohalla koska hän ei välttämättä tule työllistymään tässä yhteiskunnassa.

    Mitä tulee Keijo Mutkaan niin jo pikkulapset leikkivät omien etnisten ryhmiensä kesken. Se on todistettu monessa videossa. Ja jos noiden ryhmien kesken tulee riitaa, niin se on aina musta joka aloittaa väkivallan. Niin se vain menee. DNA ei ole kehittynyt tietyillä roduilla meidän tasollemme. Ekä varmasti seuraavaan 1000 vuoteen tule kehittymäänkään.

    Mutta, se kaiken perimmäinen kysymys!! Onko henkilö/ryhmä rasisti joka tuo tosiasioita esille? Vai ryhmä joka haukkuu ja tekee kaikkensa vaientaakseen yhden henkilön/ryhmän kertomat faktat?

    Vasemmisto ja vihreät ovat osoittaneet jo pitkään rasismia suomalaisia kohtaan. Ne ovat todellisia rasisteja Suomessa. Eivät isänmaalaiset jotka muistelevat isovanhempiemme uhrauksia ja sitä sotaa jossa Suomi taisteltiin vapaaaksi asuinpaikaksi suomalaisille. Ei esim. ruotsalaisille tai arabeille. Vaan suomalasille. Olivatko isovanhempamme siis rasisteja? Eivät, he olivat patriootteja.

    Reply
  • 19.10.2016 at 15:15
    Permalink

    Tuollaiset aapot pitäisi muurata kakolan muuriin..

    Reply
  • 20.10.2016 at 10:53
    Permalink

    Aapolla on puutteelinen koulutus/ koulussa opetettu höpöjä.
    Nykynuorilla ei ole oikeaa ymmärrystä asioista, on mennyt sukupuolet ja rodut sekaisin.
    Emme kaikki ole samanlaisia, eikä meistä tule.
    Suvaitsevaisuus pitää olla rajallista ja minä en suvaitse Aapon kaltaista huutelijaa .

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.