Jyväskylän epäilty mellakka syksyllä 2015 johtaa syytteisiin.

1

Yhteensä 20 henkilöä saa syytteen osallistumisesta Jyväskylässä viime syksynä tapahtuneeseen tilanteeseen, jossa ’Suomen Vastarintaliikkeen’ mielenosoituksen yhteydessä osallistujat ja äärivasemmistolaiset ottivat yhteen. Oikeudenkäyntipäivää ei ole määrätty. di-gold-1

Asiasta kertoi Kaleva 20.10.2016

1 KOMMENTTI

  1. Niin että näin kauan oli aikaa miettiä miten tästä saadaan syytteitä aikaiseksi. No, kuluuhan se aika tässäkin. On kuitenkin mielenkiintoista nähdä moniko kulttuuri-marxilasinen viher-vasuri on syytteessä. Ei tainnut Arhinmäkikään saada vuoden 2006 mielenosoituksesta syytettä vaikka ponihännässään poliisia härnäsi ja joutui pidätetyksi.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.