Pellearmeija ahdistelee naisia jo Tuusulassakin! Odinit kutsuttava??

0

Teräaseet ja klovni-maskit näyttävät liittyvän toisiinsa jollakin karmealla tavalla. Eri puolilta Suomea kuuluu huolestuttavia tietoja *pellearmeijasta*, joka pelottelee lapsia ja hyökkää aikuisten kimppuun puukot käsissään.

Huolestuneet perheelliset suomalaiset ovat vedonneet katupartio-ketju ”Soldiers of Odiniin” jotta tämä lisäisi läsnäoloaan kaduilla.

Nainen oli ollut koiran kanssa lenkillä hiekkatiellä, kun klovnit hyppäsivät esiin piilosta meluvallista, kertoo ylikomisario Maarit Pikkarainen.

Klovnit juoksivat naisen perässä ja ahdistelivat häntä teräaseet käsissään. Uhkailijat olivat pukeutuneet tummansinisiin haalareihin ja heillä oli päässään klovnipäähineet. Tekijöitä ei saatu kiinni. Poliisi tutkii tapausta laittomana uhkauksena.

Pellearmeijasta kertoi Iltalehti 20.10.2016.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.