Petra Laszlolle palkinto dokumenttielokuvasta.

0

petralaszlopikkupaskiainenLokakuussa 1956 unkarilaiset kaatoivat valheellisia idoleita oikein huolella. Siinä menivät generalissimus Stalinin patsaat kuten kommunistien valtakin. Entinen TV-toimittaja Petra Laszlo, joka joutui taannoin suvaitsevaisten hampaisiin vähän samasta syystä, on nyt palkittu Unkarin 1956-kansannousua kuvailevasta dokumenttielokuvasta.

Vuosi sitten toimittaja Petra Laszlo menetti työpaikkansa TV-reportterina sen kohun takia, mikä syntyi videosta, jossa hän näytti potkaisevan mahdollisesti syyrilaista pakolaislasta tilanteessa jossa Unkariin tunteutuneet laittomat maahantulijat rynnivät päin poliiseja ja toimittajia. Nyt Petra on palkittu dokumenttielokuvasta.

Palkinnosta kertoi Verkkouutiset 21.10.2016.

Petran elokuva käsittelee Unkarin  23.10.1956 alkanutta kansannousua kommunistien diktatuurimaista hallintoa ja neuvostomiehittäjiä vastaan. di-gold-1

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.