Lentokenttiä uhkailtu Lontoossa ja Tallinnassa.

0
Mainos

Lontoon City Airport jouduttiin perjantaina (21.10.) evakuoimaan 26:n matkustajan saatua hengitysoireita. Vaikka vain kaksi matkustajaa jouduttiin kuljettamaan sairaalaan, kenttä suljettiin useaksi tunniksi, ja kaikki lennot peruutettiin tai ohjattiin muille kentille.  Tapaus osoittaa, että brittiviranomaiset ottavat vakavasti kaikki tapaukset, joissa lentoterminaaleissa, joissa ei normaalisti käsitellä haitallisia kemikaaleja, esiintyy ihmisiä ärsyttäviä päästöjä.

Tallinnan lentoasemaan kohdistui tänään (22.10.) pommiuhkaus, joka aiheutti katkoksen kentän toimintaan. Uhkauksen esitti venäjää puhunut puhelinsoittaja. Erikoisjoukkojen tarkastettua terminaalin, toiminta jatkui normaalisti. di-gold-1

 

Mainos

 

Yle Lontoosta 21.10.2016.

Yle Tallinnasta 22.10.2016.

Mainos

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.