Media uskoi Rami Adhamiin kuin lapset joulupukkiin.

2
Mainos

Huolimatta Hesarin (17. ja 21.10.) paljastuksista, Suomessa on yhä tahtoa itkeä Rami Adhamin puolesta ja pystyttää hänelle patsas? Näin voi päätellä eilisestä (21.10.) MTV:n suorasta ohjelmasta, jossa Enbuske, Veitola, etc. antoivat Adhamin selitellä.

Syyrialainen, joka henkensäkaupalla salakuljettaa leluja lapsille ja kerää kymmeniätuhansia euroja lähettääkseen näille ruokaa on yksinkertaisesti liian hyvä tarina jotta stoorin ilmeisiin aukkoihin voisi kiinnittää huomiota. Niinpä Adhamiin uskottiin kuukaudesta toiseen kuin lapset joulupukkiin. Kunnes Hesari pilasi hyvän sadun.

Lyhyesti:

 • Rami Adhamilla on mm. bodareille lisäravinteita myyvä kauppa.
 • Adham jää toistuvasti kiinni hormonien salakuljetuksesta ja saa tuomioita.
 • Hän perustaa yhdistyksen ja kerää rahaa.
 • Media uskoo että tuomittu salakuljettaja matkustaa Suomen ja Syyrian kapina-alueiden väliä vain viedäkseen leluja lapsille.
 • Poliittisen eliitin siipijengi poseeraa Adhamin rinnalla saadakseen osansa glooriasta.
 • Adham esittää sosiaalisessa mediassa ääri-islamilaisia näkemyksiä, ja mm. vaatii kristittyjen, jezidien ja kurdien hävittämistä Syyriasta.
 • Adhamin syyrialaiseksi kontaktiksi osoittautuu al Qaedan paikallinen osasto.
 • Kupla puhkeaa lokakuun lopulla.
Mainos

Miten edelliset monikulttuurin positiiviset uutiset?

 • ”Palefacen” ja mm. Paavo Arhinmäen väkivaltaa ja rasismia vastustavalla videolla ”Emme suostu pelkäämään!” näkyvästi esiintynyt al Muntazar osoittautuu murhasta epäillyksi.
 • Matias Turkkilaa kesän 2015 suvaitsevaisuusspektaakkelissa ”Meillä on Unelma” spiikissään rasistiksi leimanneen (”Miksi vihaat meitä?”) Tino Singhin omistamaa asuntoa Helsingissä on käytetty bordellina.
 • ”Äärioikeistoa” vastaan käydyn megakampanjan ikoniksi nostetun Jimi Karttusen kuolinsyy on yhä salattu, vaikka kuolemantuottamuksesta epäilty on jo mediateloitettu. Jimi tragedialla on jokin yhteys hänen addiktioihinsa.
 • Joulukuussa 2006 jihadistisen al Shahaabin vallattua Mogadishun sieltä Suomen medialle raportoiva henkilöllisyytensä salaava suomensomali osoittautuu vihreiden monikulttuurimaskotiksi Zahra Abdullaksi. Mitä hän teki jihadistien keskuudessa?
 • Suuren puolueen afrikkalais-vahvistus Oulussa saa raiskata tytärtään vuosikausia viranomaisten puuttumatta asiaan vaikka abortteja tehdään jatkuvana sarjana. Asia paljastui äskettäin.

Myönteisen uutisen tai ns. kotoutuneen julkisuuden henkilön takaa löytyy kiusallisen usein jotain todella ikävää. Milloin ääri-islamilaisuutta, milloin väkivaltaa tai muuta iljettävää, ja lähes aina taskujen täyttämistä toisten rahoilla. Mitä enemmän jokin hahmo on mukana poliittisessa kampanjoinnissa ns. suvaitsevaisuuden puolesta, sitä todennäköisemmin löytyy jotain hassua.

Seuraavaa ceissiä odotellen. di-gold-1

 

 

Helsingin Sanomat 21.10.2016.

Mainos

2 KOMMENTIT

 1. Suomalaiset on vaan tyhmiä Kritiikittä uskotaan jokainen vale. Ja totuutta väitetään valeeksi.

  …juomavedessä täytyy olla jotain vikaa…

 2. Meillä on kotimaassa jo ihan tarpeeksi steroidinarkkeja, emme tarvitse niitä lisää ulkomailta.
  Lelu Rami vaikuttaa ihan samanlaiselta valehtelijalta kuin ne hormoneita ja muita kemikaaleja vetävät laihdutusasiantuntija personal trainerit. Mitä ne hormonit oikein tekevät aivoille kun valehtelu onnistuu niin sujuvasti?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.