Saksan turkkilaiset aikovat äänestää protestina NPD oikeistopuoluetta

1

Saksan turkkilaiset eivät ole tyytyväisiä Merkelin päätöksiin täyttää maa kolmannen maailman ihmisillä. Turkkilaiset pelkäävät uus asukkaiden vievän elintason ja lisäävän rikollisuutta huomattavasti. Nyt he aikovat protestina äänestää Saksalaista NPD puoluetta joka yritettiin kieltää jo perustuslakituomioistuimen toimesta maaliskuussa tänä vuonna.

Kuvakaappaus ylen uutisoinnista
Kuvakaappaus ylen uutisoinnista

Turkkilaisia tuli siirtolaisina Saksaan jo sotien jälkeen, auttamaan maan jälleenrakentamisessa. Turkkilainen nainen jota haastatellaan asiasta sanoo, ettei hän ymmärrä miksi maa täytetään pakolaisilla, joita rahoitetaan verovaroin ja kaikenmaailman tuilla. Hän sanoo vielä, että olen ulkomaalainen, mutta minulla on saksalainen henkilökortti, ei se tee minusta saksalaista.

Toinen yrittäjänä Saksassa toiminut turkkilainen sanoo, Etteivät ”uudet saksalaiset” osta mitään, täällä on menestytty jo jotenkuten 20-vuotta, mutta nyt se alkaa olla ohi. Saksalaiset ovat muuttaneet pois ja uudet ovat tulleet tilalle.

http://

1 KOMMENTTI

  1. Tämä on melkoinen jumypommi !! Jos olette seuranneet euroviisuja niin suurin pistemäärä, 12 pistettä, annetaan aina Turkin kappaleelle. Ei ole vaikea ymmärtää että Turkkilaiset ovat Saksan suurin yksittäinen rotu. Ja se rotu hallitsee maata joukkovoimalla. Kappalemäärä jyrää.

    Kuten jutussa kerrottiin niin NDP on se ryhmä jota aikovat äänestää. Loistavaa!!! Toivottavasti kukaan turkkilaisista ei äänestä varjo-oppositio AfD puoluetta. Se ei ole mikään muu kuin samanlainen perseennuolentaluolu kuin kristilliset ja SPD. NDP on oikeasti vaihtoehto.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.