Venäjän propaganda kiistää Suomen itsenäisyyden

8

The Independent raportoi, että Venäjä on kohdistanut myräkän propagandaa Suomea vastaan, joka kyseenalaistaa Suomen itsenäisyyden Suomen satavuotis-itsenäisyysjuhlan ovella.

Ministerit kertoivat Reutersille, että he seuraavat Venäjän valtion sponsoroimaa propaganda-iskua, joka on suunniteltu kyseenalaistamaan Suomen itsenäisyys.

Venäjä hyväksikäyttää propagandassaan myös suomalaisen eliitin epäisänmaallisuutta ja pyrkii johdattamaan kansaa takaisin Venäjän imperiumiin, josta Suomi poistui 1917 vihamielisten venäläistämistoimien takia, joita suomensukuisiin kohdistetaan Venäjällä edelleen.

 

youmayspeakanylanguage

8 KOMMENTIT

 1. Putin on pelimies . Hän kertoo totuuden Suomi ei ole enää niinkään itsenäinen kuin se oli Neuvostoliiton aikana. Mutta unohtaa kertoa sen jotta vanhan Venäjän syntyyn olemme me Suomalaiset jo vahingoksemme vaikuttaneet ja sen jotta hänen suonissaan virtaa samaa Suomalaisten verta kuin meissäkin virtaa. Ja Putin jättää kertomatta jotta hänen kansasta osa asuu muinaisten Suomensukuisten kansojen alueella jossa meistäkin osa on asunut ja asuu vieläkin. Joten Suomella ei enää ole itsenäisyyttä ei vaikka EU ei liittovaltio olekkaan ,- eikä sillä ole yhteistä puolustusta.Sosiaali Demokraattien presidenttien aikana tuo itsenäisyys meni ja jopa siitä olemme maksaneet jo nyt kalliin hinnan.

 2. Putin ei puhu vepsäläisyydestään, koska se on häpeän aihe Venäjällä. Venäjällä ei myöskään puhuta muita kieliä kuin venäjää. Suomensukuiset kielet pyritään hävittämään. Tilanne on sama kuin jos suomenruotsalaiset pakotettaisiin puhumaan suomea joka paikassa ja heitä kiellettäisiin viettämästä perinteisiä juhliaan.

 3. Leo on oikeassa. Jos muistetaan niin Suomelle myönnettiin autonomia. Ja jossain vaiheessa se muuttui itsenäisyydeksi. Sen vuoksi Tsirinovskikin sanoi ainonaan että kun hän pääsee presidentiksi niin Suomi liitetään takaisin Neuvostoliittoon.

  No, nyt se mitä Lavrov sanoi viime kesänä (”Venäjä ei hyväksy että Suomi liittyy NATO:n”) yhdessä tämän kanssa maalaa tulevaisuudestamme hyvinkin synkän kuvan mikäli Arkkadianmäen päättäjäteivät nyt ota lusikkaa kauniiseen käteen ja hyväksy tosiasioita. NATO:on emme saa mennä vaikka Niinistö jo allekirjoitti sopimuksen. EU:sta meidän tulee erota ja toimia vanhalla ETA-sopimuksella. Ja Venäjä… Kaikkinainen kaupankäynnin muuri on purettava HETI, ja pahoiteltava omaa tyhmyyttä sekä aloittaa kauppasuhteet uudelleen.

  Suomineito makaa kaikkien niiden kanssa jotka eivät sitä auttaneet tai pitäneet hengissä. Mutta sen kanssa joka piti hengissä ja loi nykyisen vaurauden, sen kanssa ei päästä samaan sänkyyn. Ei sitten millään.

  Koko farssi on jotenkin KEPU:lainen näytelmä.

  Lavrov on sanonut että Suomessa on 32 taktista kohdetta. Mitkähän ne voisivat olla? Kenties isojen kaupunkien energialaitokset. Kenties sähkönjakelun solmupisteet. Ja mitä sitten? Esim. kahden kuukauden päästä kansa tappelee että saisi kupillisen vettä tai että saisi säilykepurkin. MUISTAKAA: Anarkia alkaa siitä kun kolmas perättäinen lounas jää saamatta. Ja tilanne on kaupungeissa kaikkein kurjin…

  • ”Lavrov on sanonut että Suomessa on 32 taktista kohdetta. Mitkähän ne voisivat olla? ”

   tässä ne:

 4. Monta venäjäntrollia on taas saanut kirjoitelluksi ”hoono soomi” -tekstinsä tänne!
  Vain Mikko on oikeassa!

 5. Onko Suomi koskaan ollut itsenäinen ?

  Ei Suomella ole KOSKAAN ollut minkäänlaista itsenäisyyttä, ei myöskään Neuvosto-Venäjällä, nykyisellä Saksalla tai USA:lla vuoden 1913 jälkeen (silloin USA:n keskuspankiksi tuli juutalaisten yksityinen pankki Fed ja USA:n hallitus joutui siitä lähtien lainaamaan omat rahansa juutalaisilta korkoa vastaan).

  Viittaan tässä toissapäiväiseen kommenttiini (21.10. at 14.46) uutisartikkelissa ”IMF: maailma ei ole koskaan ollut yhtä velkaantunut kuin nyt!”:

  TOISSAPÄIVÄINEN KOMMENTTI ALKAA

  Vaikka Suomessa on turha puhua mitään totuutta mistään, muutama sana kuitenkin. Velkaantuminen johtuu velkarahajärjestelmästä itsestään. Velkarahajärjestelmä on kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden (heimovetoinen) järjestelmä, joka on käytössä jo kaikkialla maailmassa. Siksi maailma velkaantuu koko ajan. ”Pitkään ja karuun lamaan” eivät joudu varautumaan vain ”tavalliset yrittäjät ja työntekijät” vaan kaikki (velkarahajärjestelmä sulkee sisäänsä kaikki). Julkisella ja yksityisellä velalla ei ole eroa, molemmat ovat velkaa järjestäytyneelle rikollisuudelle, joka ko. järjestelmän on luonut ja omistaa. Valtionvelat maksetaan kansalaisten verovaroista (tuloverotus), ja siksi yksityinen velka kasvaa (muuten raha eli velka loppuisi ja kukaan ei voisi elää). Velkarahajärjestelmä vie väkisin velkakierteeseen, orjuuteen ja tuhoon. Se on sota-ase. Ei siis pidä jaaritella. Maailmantaloutta eivät tuhoa päättäjät vaan velkarahajärjestelmä. Velkarahajärjestelmän koron vuoksi kansalaisten palkat eivät voi pysyä velkaantumisvauhdin tahdissa. Se, että ”pankkiirien lahjoma eliitti päätti pelastaa pankit veronmaksajien rahoilla”, on pientä, sillä koko velkaantuminen (velkarahajärjestelmä) maksetaan veronmaksajien rahoilla. ”Velkatyrannian aikakauteen” siirryttiin Suomessa jo v. 1863 (sitaatti vajaa kuukausi sitten julkaistusta tekstistä):

  ”Pankkiirien orjuuteen Suomen kansa joutui jo v. 1863 Suomen suurruhtinaskunta-aikana, kun J. V. Snellman, Fabian Langenskiöld (senaatin finanssitoimikunnan päällikkö; Snellman seurasi häntä kesällä 1863), pankkiirien yksityinen luottolaitos Suomen Hypoteekkiyhdistys ja (takaajana) itse Suomen Suurrruhtinaskunta, siis valtio, perustivat (keisarin luvalla) maahan itsenäisen rahan, jonka alkupääoma (3 miljoonaa Preussin taalaria eli n. 9 miljoonaa silloista markkaa; suuri summa silloin, noin 9% BKT:sta) otettiin lainaksi yksityiseltä Rothschildien (juutalaisia) pankkilaitokselta (johon yhteyksiä oli luonut Snellman Saksan-vuosinaan 1840-luvun alussa ja joita yhteyksiä hän piti koko ajan yllä). Tämä Suomen juutalaisorjuuteen sitova velkarahajärjestelmä otettiin käyttöön v. 1865. Markka (silloinen ”hopeamarkka”) alistettiin Suomen Pankille, ja Suomi tuli rahataloudellisesti riippumattomaksi Venäjästä. Rothschildien hopeamarkka julistettiin ainoaksi lailliseksi maksuvälineeksi Suomessa (näin Suomi sidottiin orjuuteen).

  jacob-rothschild

  ”Jotta koko ajan kasvavat velanhoitokulut saataisiin orjuuttajille maksettua, Suomi keräsi tullituloja ja otti pian käyttöön myös erilaisia tuloveron esiasteita (esim. ”suostuntavero”; pysyvä tulo- ja omaisuusverolaki astui voimaan v. 1921). Vuosina 1860-1890 BKT kasvoi 2,2% vuodessa, ja valtionvelan suuruus oli tuona aikana luokkaa 9-15% BKT:sta, joten velan määrä kasvoi koko ajan (kuten velkarahajärjestelmässä väkisin käy). Pankkien ja muiden rahoituslaitosten luottovoluumi oli v. 1860 11 miljoonaa markkaa ja v. 1913 jo 1,6 miljardia markkaa (netistä kaivamieni tietojen mukaan). Suomen raha on siis vuodesta 1863 lähtien ollut osa juutalaista väkisin velkaannuttavaa, orjuuttavaa ja tuhoavaa velkarahajärjestelmää. Suomi on 153 vuotta ollut juutalaisten absoluuttinen orja.

  rothschilds-infamous-let-me-issue-control-money-quote-end-the-fed Joka kontrolloi velkaa (”rahaa”), kontrolloi kaikkea (jopa ohi lakien). ”
  Sitaatti on otettu seuraavasta jutusta (”Maahanmuutto on myrkkyä taloudelle”), sen toistokommenteista 26.9.2016 at 15.40, at 15.46, at 15.49 ja at 16.11 :

  V. Snellman ja muut sitaatissa mainitut tahot ovat Suomen suurimmat rikolliset sitoessaan Suomen kansan väkisin velkaannuttavaan, orjuuttavaan ja tuhoavaan rikollisten velkarahajärjestelmään. Suomi pärjäisi paremmin, jos lehmä pantaisiin johtamaan maata (väärät päätökset jäisivät – ja olisivat jääneet – tekemättä).
  TOISSAPÄIVÄINEN KOMMENTTI LOPPUU

  1800-luvulla itsenäisyyskiihkoiset suomalaiset siis rakensivat itsenäisyyttä sitomalla Suomen kansan velkaorjuuteen ja siten kaikkeen muuhunkin orjuuteen (joka kontrolloi velkaa eli rahaa, kontrolloi kaikkea; välineinä lainahanat, korkohanat, kriisit, lainaehdot, kiristäminen, pakottaminen, uhkailu, lahjonta jne.). 1863 Suomi toteutti itsenäisyyttä toteuttamalla täällä kaikenkattavan orjuuden. Sitä on jatkunut tähän päivään asti, koska Suomen kansa (Suomi on demokratia) on pitänyt voimassa juutalaista velkarahajärjestelmää, jossa raha tulee liikenteeseen vain lainana pankista, velkana siis (jonka pankki luo tyhjästä pelkkänä kirjanpitotoimena korkoa vastaan; korkoon ei kuitenkaan luoda erikseen rahaa, mikä aiheuttaa yhteiskuntaan jatkuvan lisävelkaantumisen pakon entisistä veloista selviämiseksi). Kun Suomi sitten saavutti ”itsenäisyyden” v. 1917, se ei saavuttanut mitään itsenäisyyttä, päinvastoin orjuus juutalaisesta raha- ja pankkijärjestelmästä vain vahvistui, kun velallisiksi tulivat ”itsenäisyyden” sanelemina yksin suomalaiset veronmaksajat (tulovero) ilman ulkopuolista apua. Suomen itsenäisyys v. 1917 sinetöi Suomen kansan orjuuden. Siksi Suomelle myönnettiin ns. itsenäisyys. Venäjän asioista päästiin irti, mutta samalla jouduttiin entistä suurempaan (siis yksinomaisempaan) velkojien orjuuteen, kuten Venäjäkin juutalaisvallankumouksen myötä.

  Lisätietona :

  Venäjän lokakuun 1917 vallankumous oli kosto– ja valloitusretki venäläisiä ja Venäjää suojellutta tsaaria ja Venäjän aatelistoa vastaan.

  xstalins-willing-executioners-jpg-pagespeed-ic-iutdrpnwrm ”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut ’venäläinen vallankumous’. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.” – Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

  On helppo päätellä, että Suomen ”itsenäisyys” on koko 99 vuoden ajan ollut kulissi, jolla asioita ymmärtämätöntä kansaa petetään. Kaikki tapahtumat Suomen itsenäisyyden aikana ovat olleet ulkoapäin ohjattuja, myös sotien tapahtumat ja lopputulokset. Koko 153 vuoden ajan (vuodesta 1863 lähtien) Suomen kansa on ollut lypsylehmä, jonka kaikki tuotos (työ) on valunut kansainvälisten juutalaisten pankkiirien taskuun. Muuta merkitystä tai vapautta Suomen kansalla ei ole missään vaiheessa ollut. Suomen kansa on ollut aina orjakansa, kaikkia oleellisia asioita myöten.

  Suomea ei pelasta ”puolueettomuuspolitiikka” (kuten Juutinen väittää) vaan Jumala, jonka yhteyteen Jeesus Kristus (syntien anteeksiantamus) on tie. Jumalattoman kansan tie hukkuu. VL

  Lainaus päättyy.

  Wikipediasta :

  Suomen lainoitus

  Saksalainen Carl von Rothschild oli ”Suomen talouden tukijalka” kahdesti 1860-luvulla. Ensin hän lainasi Suomelle varoja markan arvon sitomiseksi jalometalleihin. Vuonna 1867 Suomen Pankki lähetti johtajansa Otto Reinhold Frenckellin lainaamaan Euroopasta rahaa Suomen katovuosien takia. Tarkoitus oli saada ostetuksi viljaa nälkää näkevälle kansalle. Lontoosta, Amsterdamista ja Bordeaux’sta lainaa ei herunut, koska takaisinmaksukykyyn ei luotettu. Frankfurtissa Frenckell sai Rothschildin suostumaan miljoonaluokan lainaan, jonka tämä antoi henkilökohtaisista varoistaan.[36] Carl von Rothschild oli henkilökohtaisesti mukana kaikissa Suomen ulkomaisissa lainoissa aina kuolemaansa vuonna 1886 asti[37].

  Frenckell työskenteli 1860–1867 Suomen Hypoteekkiyhdistyksen johtajana, ja oli ottanut joulukuussa 1864, ennen Suomen valtionlainaa, Hypoteekkiyhdistyksen ensimmäisen ulkomaisen lainan M. A. V. Rothschild & Söhnen pankkiiriliikkeestä, joka sijaitsi Frankfurt am Mainissa, kooltaan kolme miljoonaa Preussin taalaria.[38]

  Aito Itsenäinen valtio ei lainaa pääomaa hopeamarkkojen arvon ”sitomiseen” jalometalleihin ulkomaiselta yksityiseltä raha-suvulta !

  Itsenäisen valtion perustaja lainaa ulkomailta korkeintaan setelipainokoneen.

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2016/10/23/onko-suomi-koskaan-ollut-itsenainen/

 6. ainakin psykiatrian vaarinkaytossa suomi pahittaa neuvosto liiton mennen tullen..
  venajalla pitaa vastustaa pressaa ja Kremlia ennen kuin vankilan koppi heilahtaa..
  Suomessa ei tarvitse kuin epäonnistua peittamaan turhautuneisuus julkis kolhoosiin niin heti kun han seuraavan kerran menee selkakipuaan valittaa niin hangelle tehtaan keinotekoiset mielisairaan paperit virka tohtorin rautakouralla..
  eli kumpi maa on pahempi?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.