Lontoon City-lentokentän kaasu-sattumuksessa pidätys.

2

Raportoimme aiemmin Lontoon Cityn lentoterminaalin evakuoimisesta 26:n matkustajan saatua hengitysoireita tuntemattomasta ärsyttävästä päästöstä. Tapaus on paljastumassa tahalliseksi teoksi, ja yksi henkilö on pidätetty syylliseksi epäiltynä.

Pidätetty on 25-vuotias mies. Tällä tapauksella on sikäli merkitystä, että kemiallinen isku liikkennevälineeseen tai terminaalin on yksi niistä uhkista, joita eniten pelätään.

RT kertoi tapauksesta tänään 24.10., pidätys on tapahtunut jo lauantaina. Lontoon Metropoliisi mainitsi anti-terrorist-act:n tiedottaessaan asiasta.

2 KOMMENTIT

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.