Rauman joukkoraiskaus Villa Meren asukashuoneessa.

12

Seiska-lehden mukaan Raumalla 16.10. joukkoraiskattiin alle 15-vuotias tyttö Villa Meri -vastaanottokeskuksessa. Tapauksen yksityiskohdat ovat sitä luokkaa, että vastaanottokeskuksen johto on osavastuussa tapahtuneesta.

Villa Meren henkilöstö on lehden mukaan sallinut suomalaisten lasten vierailut ja yöpymiset vastaanottokeskuksen tiloissa rutiininomaisena käytäntönä.

Seiskan saamien tietojen mukaan raiskattu tyttö oli vangitun 16-vuotiaan pojan tyttöystävä. – Tyttö oli jo pitkään saanut liikkua vastaanottokeskuksen alueella vapaasti. Myös öisin, Seiskalle kerrotaan.

Seiskan tietojen mukaan teko tapahtui 16-vuotiaan pojan huoneessa. Yhden vangitun kerrotaan olleen 16-vuotiaan pojan huonekaveri. Kolmannen vangitun puolestaan kerrotaan olevan perheellinen kolmen lapsen isä.

 • Villa Meren johtaja: Päivi Nikkolan
 • Hoivapalvelu Metsätähti Oy:n palvelujohtaja: Markku Pikkarainen.

Villa Meri -vastaanottokeskus on Hoivapalvelu Metsätähti Oy hallinnoima. Se kuuluu Mehiläinen-konserniin. Villa Meri on tarkoitettu perheiden vastaanottokeskukseksi.

Asiasta kertoi  Seiska -lehti 24.10.2016.

Vangitut:

 • AL-JUBBURI DHIAA ISSA JASIM. -72
 • DHINA-AISSA AISSA s. -00
 • BAHARD YASSER JAWAD TUNA.s. -83

Viranomaisvaikenemisen on syytä loppua. Laki yksiselitteisesti kriminalisoi alaikäisten hyväksikäytön, ja se on laissa rangaistava teko. Matuihin ei kuitenkaan ole puututtu. Nelosen uutinen on yli kymmenen vuoden takaa, ja tilanne on yhä sama.

Nuoret suomalaistytöt joutuvat yhä useammin aikuisten maahanmuuttajamiesten seksuaalisen hyväksikäytön kohteiksi. Raiskauskriisikeskus Tukinaiseen on tullut tietoa ongelmasta muun muassa sosiaaliviranomaisilta, sillä usein tytöt ovat huostaan otettuja tai muulla tavoin lastensuojelun asiakkaita.
Tukinaiseen on tullut viime aikoina nuorten tyttöjen ja heidän vanhempiensa lisäksi samansisältöisiä viestejä myös lastensuojelun ammattilaisilta. Puheluiden mukaan alaikäiset tytöt ovat joutuneet maahanmuuttajien seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi. Samansuuntaista tietoa on tullut eri puolilta maata. Ammattiauttajat ja poliisi muistuttavat että kyse on rikollisesta ja usein varsin järjestäytyneestä toiminnasta.

Puheluita on tullut nuorilta tytöiltä, heidän vanhemmiltaan ja viime aikoina yhä useammin myös lastensuojelun ammattilaisilta. Ammattilaisetkaan eivät tiedä, mitä pitäisi tehdä, kun 13-vuotiaalla tytöllä on seksisuhteita aikuisten maahanmuuttajamiesten kanssa. Aina ei oivalleta, että kyse on rangaistavasta hyväksikäytöstä.

”Ehkä suurin syy on juuri se, että tytöt ovat mukana vapaaehtoisesti. Mutta kun otetaan huomioon, että he saattavat olla 12–15-vuotiaita, joka tapauksessa kyse on seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja aikuisten tehtävä on suojella näitä nuoria”, sanoo Raiskauskriisikeskus Tukinaisen toiminnanjohtaja Kristiina Valkama. Helsingissä miehet tapaavat tyttöjä esimerkiksi metroasemilla, ja toiminta vaikuttaa jo järjestäytyneeltä. Valkaman mukaan miehet kyllä tuntevat Suomen lain, mutta kun kukaan ei puolusta tytön oikeuksia, toimintaa pidetään luvallisena.

Poliisin tietoon tällaisten miesrinkien toiminta ei yleensä tule. ”Meidän jutut enemmän keskittyy tällaisiin yhden illan tapauksiin, eli lasta on käytetty seksuaalisesti hyväkseen esim. jossain julkisella paikalla, kun hän on ollut viikonloppua viettämässä”, sanoo rikosylikomisario Kari Tolvanen Helsingin poliisista. ”Niitä meillä ikävä kyllä riittää. Tänäkin keväänä on tullut toistakymmentä ilmoitusta.”

Lähde: Nelonen, ”Tytöt ja maahanmuuttajamiehet” 15.05.2005

 

Irakilaiset syyttävät ’Villa Meressä’ joukkoraiskattua tyttöä ”huonomaineiseksi”.

12 KOMMENTIT

 1. Alkaa vaikuttamaan todella kuvottavalta. Ja tässä varmasti vain jäävuoren huippu. Syvä on hiljaisuus valtamediasta, päättäjissä ja poliisissa.Minun puolesta Odinit ja Vastarinnan miehet voivat ottaa Suomen haltuun!

 2. Lisätietoja alaikäisen joukkoraiskauksesta Raumalla (lähteenä eräs lähellä oleva taho):

  Raiskaus tapahtunut VOK:ssa sisällä, 14v suomalaistyttö oli sen muslimitytön houkuttelemana mennyt sinne sisälle. Harrastanut ”vapaaehtoisesti” seksiä sen nuoren tekijän kanssa, jonka jälkeen tämä nuori matu oli hakenut ISÄNSÄ ja toisen matun paikalle. Tämän matun isä ja tämä toinen matu olivat sitten kahdestaan perseraiskanneet tytön! Koko raiskaus oli kuvattu nauhalle. Tyttö ollut todella pahassa kunnossa raiskauksesta, viety TYKS:iin hoitoon. Ei ole tietoa, onko tehty ns. ”normit”, eli leikattu saksilla tai puukolla peräaukon ja emättimen välinen liha rikki vaiko ei, mutta mahdollista se on, kun vammat ovat kerran olleet suuret.

  RAUMAN POLIISI VUOSI TÄMÄN TAPAUKSEN JULKI MEDIALLE, kun niillä on alkanut palaa käpy näiden matujen jatkuvien raiskausten jne. kanssa! Niille on sisäministeriön ohjeet, että vain 1/10 tapauksista saa julkaista ja vain lievimmät ja nyt on alkanut Raumallakin käpy palaa Raumankin poliiseilla. Kesällä oli 7 matun tekemä joukkoraiskaus ja siitäkin hyssyteltiin.

  VOKin suvakkiämmät olivat menneet poliisilaitokselle voivottelemassa tapahtunutta ja sitä, että nämä raiskaajat joutuivat häkkiin. Samalla kertoneet kuitenkin, että VOK:ssa jatkuvasti käyvät käsiksi ja ahdistelevat näitä suvakkiakkoja, sekä purevat niitä! Mutta eivät halua ilmoitella niitä poliiseille, koska ”Pitää ymmärtää” matuja.

 3. Mikä rooli on raiskatun vanhemmilla? Nuori gimma päästetään pakoloisten pariin tuosta noin vain. Ei hyvä, ei hyvä. Samoin vokki vastuuseen raiskauksesta. Eihän siitä mitään tule, että porukkaa lappaa sisään ja ulos miten sattuu. Vokin kuuluisi olla vain asukkaille, niin ei tulisi tämän keissin kaltaista rikollisuutta. Ehkä laki ei niin määrää, mutta siihen tulisi muutoinkin pyrkiä, että epämääräisen porukan keskelle ei siviilejä päästetä. Gimma on liian nuori ja naivi ottamaan vastuuta tapahtumasta. Toivottavasti hän saa tarpeellisen tuen ja terapian.

 4. Näkyy päivittäin nuoria tyttöjä näiden seurassa, vaikka vastaanottokeskuksiin matkaa yli 15km. Mietityttää nuo erittäin hankalasti hoidettavat sairaudet, jota ne saattaa levittää näihin lapsiin. Näitä miehiä käy hoidossa sairaalassa ja tutut työntekijät siitä puhuneet.
  Jostakin ne myös rahaa saa, koska kulkevat uusissa vaatteissa ja kuluttavat muutenkin reilusti.

  • Anteeksi etukäteen suomen järkinaiset kommenttiani, mutta alkaa jo kypsyttämään tämä meno.

   Tytöt ja tyttömäiset naiset, ( heh, 20 – 95 vuotiaat ) tykkää kun ylistetään/kehutaan maasta taivaisiin, ( sinisilmäisiä nääs ) muhametti kiittää ja kiksauttaa ja jos hyvin käy se jopa jää siihen, mutta jos huonosti, pääsee serkkupojat kavereineen osingoille.

 5. Ja noiden kaveriksi sitten oikeen halutaan alaikäisiä koululaisia?

  On hallitus aiheuttanut suomalaisille ihan helvetisti kärsimystä ja surua velan lisäksi päästämällä yli 30k arabiukkoja laittomasti maahan!
  Saatanan tunarit

 6. Jumalauta rupeaako tämä pelleily jo riittämään. Joskus oli sanonta että tuumaakaan ei taistelemassa anneta ja tässä nyt sitä sitten ollaan.

 7. Viranomaisten pitäisi jo puuttua tuohon menoon, missä kansanedustajien ja hallituksen puuttuminen toimintaan. Nuorten vanhemmat vastuuseen ja paikan henkilökunta oikeuden eteen vastaamaan. Johan nuo mutakuonot kuvittelee voivansa tehdä täällä mitä vaan, kun kukaan ei laita kapulaa rattaisiin. Pimeitä koko sakki, saatana

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.