Sergei Magnitskyn kuolemaan osallinen Butyrkan ent. johtaja Venäjän vankiloita vahtimaan.

0

Vuonna 2009 Butyrkan vankilassa kuolleen lakimies Sergei Magnitskyn kuolemasta pidetään vastuullisena vankilan silloista johtajaa Dmitri Komnov:a. Magnitskyä oli pahoinpidelty, ja häneltä oli evätty lääketieteellinen hoito.  Magnitsky oli joutunut Venäjän hallinnon hampaisiin paljastettuaan korruptiota ja laajamittaista valtion varojen varastamista.

Nyt on ainoan Venäjän vankiloiden oloja tarkkaileen toimijan, vankilamonitorien, johtoon istutettu tämä samainen Komnov, jonka johtamassa vankilassa Magnitskyn epäselvä kuolema tapahtui.

Maailmalla epäillään nyt venäläisten vankien jäävän nyt kokonaan ilman puolustajia. di-gold-1

Asiasta kirjoitti Verkkouutiset 24.10.2016.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.