SOK sijoittaa maahanmuuttoon miljoona euroa

8
SOK on aloittanut ”hyväntekeväisyyden” ja sijoittanut miljoona euroa maahanmuuttajien työllistymiseen. Neuvottelut rahoituksesta on käynnissä. Tarkoituksena on nopeuttaa maahanmuuttajien työllistymistä ja SOK on ensimmäisten joukossa.
Tarkoituksena on työllistää tuhansia maahanmuuttajia. Hanke on kehitetty FIMin ja vaikuttavuussijoitusyhtiö Epiquksen yhteistyönä.
Turvapaikanhakijoiden nopea työllistyminen on koko yhteiskunnan etu. Siksi olemme lähteneet sijoittajaksi tähän täysin uudenlaiseen hankkeeseen. Yhteiskunnallisen vaikuttavuuden lisäksi se voi onnistuessaan olla meille myös taloudellisesti kannattava, sanoo johtaja Jari Annala SOK:sta

 

Hanketta perustellaan valtion säästöillä. Valtion on laskettu säästävän 28 miljoonaa ja sijoittajien saavan tästä kohtuullisen korvauksen.

 • Sijoittajat ovat olleet tavattoman kiinnostuneita yhteistä hyvää rakentavista hankkeista. Neuvottelemme parhaillaan useista uusista hankkeista tällä saralla, kertoo FIMin toimitusjohtaja Teri Heilala.
 • Yritykset haluavat sitoa yhä tiukemmin vastuullisuuden liiketoimintansa kiinteäksi osaksi. Vaikuttavuussijoittaminen on yksi tärkeä osa tätä kehitystä, SOK:n vastuullisuusjohtaja Lea Rankinen linjaa.

   

   

8 KOMMENTIT

 1. Otin omaan vakuutusyhtiöön yhteyden ja ne saa selvittää mulle nyt S-ryhmän yhteytensä ja irtisanon kaikki vakuutukset jos niitä löytyy.

 2. Kolhoosikauppa tehnyt verenimijä liivijengin kanssa salaisia sopimiksia… Hyvä tietää että tämän rapparikaupan (liikemerkki prisma) jäsenyys on korkea aika jättää taakseen ja siirtyä kansallismielisenä kotimaisia tuotteita ja palveluita tarjoavien liikkeiden asiakkaaksi lopullisesti. S – ketju on logonsa mukaisesti käärmekauppaa.

 3. Hei hyvästi SOK. Meidän perheen ostot siirty ihan kokonaan Lidliin ja yksityiseen M-Kauppaketjun markettiin.

 4. S-ryhmä (osuustoiminnallinen) Suomen pahin riistäjä. Aivan liian suuri hyväveliverkosto, se on saatava loppumaan!

 5. Huono päätös S-ryhmältä. Lopetan asioinnin käärmeryhmäläisten kanssa.

  S-ryhmässä paikalliset kantasuomalaiset jätetään huomioimatta työhönhaussa, kun tarjolla on ilman papereita maahantunkeutuneita pedofiilimutiaisia.

  Ilmankos K-kaupan Anna, kantasuomalainen tyttö, valittiin vuoden helsinkiläiseksi: http://www.helsinginuutiset.fi/vuodenhelsinkilainen

 6. Kaupankäynnissä arabikansat on kovia tinkaamaan asiakkaan kanssa ja jos maksaa sen mitä pyydetään, ne suorastaan suuttuu. Kassoille vaan ählämeitä niin valamiiksi tingityistä hinnoista voi pluutata vielä reilusti pois. Tulisi kaupankäyntiin kunnollista meininkiä eikä hinnat olisi nykytapaan valamiiksi saneltuja.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.