Hävittäjien saattama lento saapunut Tampere-Pirkkalaan.

1

Lentoa Malaga-Pirkkala saattoi kaksi hävittäjää, perille asti. Terminaalissa oli myös poliisit lentoa vastaanottamassa, kertoo koneessa matkustanut Iltasanomien henkilö.

Lento LLX5288, Malaga – Tampere-Pirkkala, saapunut 18.01. tai arvioitu 19.20?

Lentoyhtiö kertoo kaappausvaarasta:

Lento LLX5288 Malagasta Tampereelle tänään (lokakuun 26. päivänä) sai ilmoituksen mahdollisesta kaappauksesta. Lentokone laskeutui turvallisesti Tampereelle, tviitissä todetaan.

Small Planetin lento Malagasta Tampereelle lensi erään matkustajan mukaan hävittäjäsaattueessa sekä Ranskan että Suomen ilmatilassa. Tampereella sitä oli vastassa 20–30 poliisiautoa. Paikalla on lisäksi useita ambulansseja.

Matkustaja kertoo Verkkouutisille koneen kapteenin todenneen, että ”poliisi tekee joitakin selvityksiä”.

Matkustaja viestitti illalla ennen seitsemää Verkkouutisille, että poliisi tuli sisään koneeseen ja matkustajat päästetään ulos.

Poliisin mukaan hälytys perustui häiriöön, jonka mukaan koneessa olisi ollut mahdollisesti kaappaustilanne. Poliisi ei kerro häiriön syystä tarkemmin, koska kyseistä mekanismia voidaan käyttää oikeassakin vaaratilanteessa.

Tilanne on selvitetty, kukaan ei loukkaantunut. di-gold-1

http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/tampereen_lento_yhtio_tviit-56858

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001938541.html

1 KOMMENTTI

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.