”Helsingin Muslimit” piilottivat vallankaappaus-doktriininsa.

13

Vihapuhujiakin Helsinkiin tilannut ’Helsingin Muslimit’ jäi äskettäin kiinni agitaatiosta, joka kehoittaa Suomessa asuvia muslimeja välttelemään kantaväestön läheisyyttä, ja kieltää integroitumisen suomalaiseen yhteiskuntaan. Nyt tämä omille tarkoitettu avomielinen briiffaus on poistettu näkyvistä. Kuinka näin voidaan kohdella Allahin pyhää ilmoitusta?

Kadonneen takstin viesti sopeutumista tai suomalaiseen elämäntapaan ”kotoutumista” harkitseville muslimeille oli tyly: ”Teitä tullaan kohtelemaan samalla tavalla, kuin vääräuskoisia joiden keskuudessa haluatte elää.”

Tämä kohtelu tarkoittaa mm. sitä, että ei-kiihkoilevien muslimien henki ja omaisuus eivät ole turvassa. HETKINEN! -Mitä ne tulivat sanoneeksi?

Al-Hassan ibn Salih sanoi: “Jokaista, joka jää vihollisen maahan, tullaan kohtelemaan kuin epäuskovaisia, niin kauan kuin hän oli kykenevä liittymään muslimien joukkoon mutta ei tehnyt sitä. Jos joku epäuskovaisista hyväksyy islamin, mutta silti jää epäuskovaisten joukkoon vaikka hän olisi kyennyt liittymään muslimeihin, niin häntä tulee kohdella kuin heitä – hänen verensä ja omaisuutensa eivät kumpikaan ole suojattuja.

http://www.helsinginmuslimit.fi/images/stories/pdf/hijrah.pdf

Useimmat suomalaiset ovat kirjaa tarkkaan noudattavien muslimien mielestä ”vääräuskoisia” vaikkeivat uskoisi yhtään mihinkään. Itseasiassa ateisteja jihadistit vihaavat vielä enemmän kuin kristittyjä yms. Meidän ”vereemme ja omaisuuteemme” siis kohdistuu jonkinlainen uhka? Millainen se on?

Juuri äsken saimme vakavaksi vetävän viestin Suomessa asuvalta Islamin ääritulkinoilla riehuvia jihadisteja moittineelta syntyperäiseltä muslimilta. Ymmärrätte, ettemme kerro nänen henkilöllisyyttään emmekä kotipaikkaa. Hän, muslimi, kertoi: ”Minulle tuotiin terveisiä Helsingissä asuvalta Hamza-nimiseltä mieheltä. Hän uhkaa että minut tapetaan jos en vaikene.

Helsingin Muslimien nyt piilottama asiakirja jatkaa:

”Joka kykenee tappamaan hänet, hänen on tehtävä niin. Hänen omaisuutensa on suojaamatonta, hänen avioliittonsa on mitätön, ja kaikki hänen oikeutensa pyyhkiytyvät pois.”

Tällä viitataan siihen kohtaloon, minkä kantaväestön hyväksymistä tavoittelevaa, itselleen normaalia hyvää elämää haluavaa, muslimia kohtaa, jos hän ei katkaise kontaktejaan ”vääräuskoisiin” ja muuta pois heidän keskuudestaan. Helsingin Muslimien ultimaatumissa on viimeisen varoituksen pahaenteisyys.

Nyt piilotettu asiakirja kieltää myös muslimeja elämästä vääräuskoisten joukossa tasa-arvoisina näiden kanssa. Muslimin ainoa hyväksytty suhde muihin on vallanpitäjän: Suomi ja Eurooppa tullaan valloittamaan, ja muslimit alistavat muut. Vihapuhuja Anjem Choudary on tuttu vieras myös Helsingissä:

Brittiläisen radikaalin muslimisaarnaajan Helsingin-puheet on noteerattu myös Britanniassa. The Sun -lehden mukaan Anjem Choudary ennusti Helsingissä, että islamin lippu liehuu jonakin päivänä vielä Suomen eduskunnan yllä.

Choudary oli kehottanut kuulijoitaan myös nousemaan kapinaan ja olemaan ylpeitä siitä, että heitä pidetään terroristeina. Hän sanoi myös, että nimittäminen radikaaleiksi tarkoittaa, että he eivät tee kompromisseja.

Suojelupoliisi tiesi viime viikon torstaina pidetystä tilaisuudesta. Supon mukaan on ollut jo pitkään tiedossa, että Suomessa on yhä enemmän henkilöitä, joilla on yhteyksiä radikaaleihin henkilöihin.

http://yle.fi/uutiset/3-6560423

Meille on nyt selvinnyt, että Suomessakin saarnataan uskonnollista vihaa meitä kohtaan, ja julistetaan kuraanin kirjaimeen tukeutuen, että meiltä otetaan kaikki oikeudet, naiset orjuutetaan, jne. Asiakirjan loppupuolella mainitaan epidemiat. Aiemmin on jo kehoitettu oikeauskoisia poistumaan vääräuskoisten kaupungeista. Ovatkohan viranomaisemme osanneet lukea nämä ultimaatumit ajatuksella? di-gold-1

poistettu Pdf

 

 

 

’Helsingin Muslimit’ kehoittaa ottamaan vallan Suomessa.

13 KOMMENTIT

 1. Jollakin saattaapi olla kyseinen tiedosto koneella joten lataa se vaan jonnekin bitti avaruuteen niin saadaan viha puhetta koko rahan edestä.

 2. Nuo hullut pois Suomesta, nyt se uhkailu on alkanut. Tuo tarkoittaa sitä, että ne muslimit jotka jäävät vääräuskoisten joukkoon tulevat kuolemaan näitten mukana. Oisko niin, että pian alkaa räjähtelemään, ja jos isis häviää sodan, alkaa ainakin.
  Nuo fanattiset höyrypäät tekevät kaikkensa sen pimeän uskontonsa vuoksi. Jo pitäisi alkaa hälytyskellojen soida vähän korkeammallakin taholla.

 3. Mies joka nussii vuohta ja uhoaa tulevansa suurimmaksi johtajaksi. Saatanan säälittävää. Menkää takaisin hiekka-aavikolle pakottamaan naisenne huivien alle. Se on suurinta johtajuutta, mitä ikinä saatte, naisten alistaminen. Munattomat surkimukset! Harjoitelkaa Halal-teurastuksia vaikka toisillanne, kun Suomesta ei eläimiä siihen irronnut.

 4. Olen suomalainen ja tykkään muslimeista’
  tämä sivu on perseestä.Te ette tiedä muuta kuin ennakkoluuloja.Teillä mulkuilla on vahvistumis vääriistymä! Opiskelkaa Koraania ennen kuin puhutte paskaa! Ville S.

  • Uskonnot perustuvat uskomuksiin, ja uskomuksiin liittyy aina vahvasti erehtymiset. Uskontoja ei tarvita kuin korkeintaan ajanvietteeksi. 🙂

 5. Mikään Uskonto tai Poliittinen vakaumus lisäänlukien ateismi/darwinismi yms. Ei oikeuta väkivaltaan tai Ihmisten hyväksikäyttöön tai alistamiseen tai tuhoamiseen eli seksuaaliseen hyväksikäyttöön tai murhaan.

  Jokaisella ihmisellä on oikeus elämään, jos raiskaa,muutoin vahingoittaa tai tappaa se on väärin , jo pelkän maalaisjärjellä ajateltunakin, ja lapsikin sen ymmärtää.!.. Lapsien manipulointi tai propagandistinen opetus vihaan ja toisen rodun tai uskonnon omaavaan henkilöön on milestäni tuomittavaa. Kaikki tämä Ihmisvastainen Politiikka joka on vallalla Länsimaissa erityisesti Euroopassa johtaa suureen joukkotuhoon, ei vain Euroopassa vaan maailmassa yleensäkin. Siitä eivät loppupelissä kärsi vain valkoiset vaan kaikki Ihmisrodut.Eniten nyt kärsivät tällähetkellä nuoret Naiset ja Lapset Raiskauksia ja murhia jotka lisääntyvät ja kohdistuvat kyseisiin ryhmiin. Se on Jumalan ja myös KAIKEN INHIMILLISYYDEN VASTAISTA !!!

  Jotka eivat viihdy maassa maan tavalla tulisi poistaa maasta!!!

  SEISON LUJANA NÄIDEN SANOJEN TAKANA, AMEN.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.