Mäenpää varoittaa Venäjästä – ihmisiä katoaa kuin Stalinin aikana!

6

Pitkän linjan patriootti ja Turun kaupunginvaltuutettu Olavi Mäenpää varoittaa nuorempiaan virheistä, joita vakavampia me emme voi edes ajatella. Valtuutettu Mäenpää kommentoi keskustelua Suomen turvallisuuspolitiikasta sanoin:

Vai vielä haikaillaan Venäjän alle! Älkää herran jestas sentään leikkikö tulella! Nykyisellä Venäjällä on kansalaisiinsa monissa asioissa kovemmat kourat, mitä oli entisellä Neuvostoliitolla.

Eilen juttelin henkilön kanssa, joka juuri oli käynyt entisellä kotipaikallaan Krimillä. On jonot, koska kaikesta pulaa. Ihmisiä katoaa, kuin Stalinin aikana. Venäjän salainen poliisi valvoo kaikkia kaikkialla! Vastaava olisi pienen Suomenkin kohtalona!

 

maenpaa

 

Valtuutettu Mäenpää on tehnyt töitä isänmaan puolesta ja suomensukuisten kansojen säilyttämiseksi vuosikymmenten ajan ja on joutunut uranuurtajana ajoittain kohtuuttoman kritiikin kohteeksi.

6 KOMMENTIT

 1. Kukas tässä on haikaillut Venäjän vallan alle? Se on samanlainen juutalaistyranniakin kuin tämä Suomikin.

  Tässä videolla kohdassa 2:42 eteenpäin Olavi Mäenpää tunnustautuu fanaattiseksi Israelin tukijaksi.
  https://youtu.be/bUl5_CdpO5w?t=162

  Näitä juutalaisen kullin lutkuttajiako pitäisi jossain asiassa kuunnella? Mäenpää vain esittää kansallismielistä ja örisee asioista ja mahtailee. Controlled opposition.

 2. Tämäpäs oli uusi puoli Mäenpäästä. Nimittäin ei se aikaisemmin ole puolustellut leikkokikkeleitä ainakaan julkisesti. Mutta Olavin vahvat mielipiteet kielivtä kyllä kasaarien käytöksestä.

 3. Moinen luihu jutku Isis saanut jenkeiltä aseita ja kyllähän mossad on aina tappamassa kun joku vihjaisee !

 4. Olavi on hiukka kulmikas henkilö, ja monen riidan aihe, mutta ei nvoi kiistää etteikö saisi joskus hyviä oivalluksia.

 5. Olavi on Suomidemokraattien puheenjohtaja. Sionistien lutkuttaja maahanmuuttovastaisessa puolueessa puheenjohtajana. Hyvä, että Olavi avasit suusi. Tietääpä siirtyä kauas Suomidemokraateista. Meinasin tehdä pahan virheen.

  Onneksi on Suomi Ensin!

 6. Olavi on asiamies!asun itse ukrainassa ja hämmästyttää lukiessani suomi-uutisia,miten vähätellen putiniin suhtaudutaan.venäjän armeija pullistelee rahoillaan ja uusilla aseillaan.ne myös käyttää niitä innolla aina kun löytyy sotilaallinen tyhjiö.suomen tarvitsisi 5kertaistaa heti naurettavan pieni puolustusbudjettinsa!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.