Kolmea maahanmuuttajaa lyöty kirveellä Raisiossa.

10

15-vuotias naantalilainen poika riehui viime viikon keskiviikkona (19.10.) Raisioon keskustassa, vahingoittaen kirveellä liikehuoneiston ikkunaa ja yrittäen lyödä kolmea maahanmuuttajataustaista henkilöä. Epäilty vastusti poliisia paikalta kiinniotettaessa.

Epäilty on tänään vangittu käräjäoikeuden päätöksellä. di-gold-1

Asiasta kertoi Iltalehti 26.10.2016.

Mainos

10 KOMMENTIT

 1. Näitä tapauksia tulee tapahtumaan tulevaisuudessa yhä enemmän,kiitos siitä kuuluu meidän holtittomille päättäjille.Olisikohan aika tiukentaa maahanmuuttopolitiikkaa ja tehdä suomesta turvallisempi maa.

  • Yksittäistapaus ja pian se leimataan nuhjuiseksi ongelmanuorwksi joka on mielialalääkkeiden varassa elävä. Näin media lakaisee ongelmat pois mitkä on päättäjien järjetöntä työjälkeä.

 2. Taas yritetään kusettaa ja herättää toivoa paremmasta tulevaisuudesta kansalaisissa väittämällä aivan toista mitä totuus on! Harmi kun ei osunut! Lyöty kirveellä ei ole sama asia kuin yrittänyt lyödä!

 3. Tämähän on rasistinen uutinen!
  Jos otsikko väittää, että on lyöty, mutta todellisuudessa näin ei ole tapahtunut, voidaan ihan hyvällä syyllä sanoa, että kyse on rasistisesta valheesta, jolla suomalaista syrjitään.
  En olisi hämmästynyt, vaikka lopulta selviäisi että kyse olikin ei-suomalaisesta riehujasta.

 4. Jos täällä jokainen alkaisin lyödä kirveellä mutiaisia, olisi niitä pian ja vihdoinkin vähemmän. Ketään ei voi lyödä kirveellä, muuten kuin salaa. On se sellainen ase, että ehtii hyvin väistämään, jos näkee. Tuskin on ketään todellisuudessa lyöty, johan siitä medioissa mölyttäis kovemmin. Ihmeellistä, ettei lehtitoimittajat osaa kirjoittaa suomea oikein, vaan annetaan vääränlainen kuva.

 5. Lainaan IltaSanomia alkuperäislähde:

  Nuori mies oli ensin ostanut kirveen läheisestä myymälästä ja alkanut sitten käyttäytyä uhkaavasti aukiolla olevia ihmisiä kohtaan kirves kädessään.

  Poliisin mukaan aukiolla oli tapahtuma-aikaan useita ihmisiä, mutta pojan aggression kohteiksi valikoitui kolme ulkomaalaistaustaista henkilöä, joista yksi oli nuori henkilö. Poliisin mukaan kukaan henkilöistä ei kuitenkaan saanut tilanteessa vammoja.

  Nuori mies hajotti kirveellä myös yhden liikehuoneiston ikkunan. <— IS ei kirjoittanut että oli lyöty

  Tämän jutun kirjoittaja:
  "Kolmea maahanmuuttajaa lyöty kirveellä Raisiossa.
  26.10.2016 gmre 7 Comments
  15-vuotias naantalilainen poika riehui viime viikon keskiviikkona (19.10.) Raisioon keskustassa, vahingoittaen kirveellä liikehuoneiston ikkunaa ja yrittäen lyödä kolmea maahanmuuttajataustaista henkilöä. Epäilty vastusti poliisia paikalta kiinniotettaessa."

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016102622521017_uu.shtml

  Miksi tämän jutun kirjoittaja harjoittaa omia sanoja kuten "lyöty kirveellä" jos poika ei lyönyt ketään, vain uhitteli ja riehui? Miksi yrittää maalata lisää?
  Yllä on linkki IS originaaliin juttuun lukekaa sieltä.

 6. Tässä kun ihmetellään, että miksi toimittaja on kirjoittanut ”lyöty kirveellä”, niin eiköhän se ole ihan ilmiselvää, että toimittaja on halunnut tehdä hurjan otsikon tosiasioista piittaamatta. Tätähän se on. Paisutellaan asioita lukijoiden toivossa. Jokainen klikki tuo mainostuloja. Siinä nopeasti kirveen kanssa hyöriminen muuttuu lyömiseksi.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.