Poppamies neuvoi demaria raiskaamaan tytärtään.

3

Oululaisen SDP:n jäsenen puolustusasiantaja vetoaa päämiehensä ”huomattavaan yhteiskunnalliseen asemaan”, syytetty itse kertoo poppamiehen käskeneen raiskata tytärtään.

Kuulustelupöytäkirjasta:

Isä kertoo käyneensä kotimaassaan Norsunluurannikolla ja tavanneensa siellä ”poppamiehen” eli parantajan. Kertomuksensa mukaan isä tapasi parantajan, jotta voisi rikastua ja huolehtia näin Suomessa olevasta perheestään.

Isä sanoo parantajan antaneen hänelle lääkettä, joka oli jauhettu jostain lehdistä ja joka sekoitettiin veteen.

Parantaja sanoi, että sen vaikutuksen voi saada kahdella tavalla. Joko siten, että tappaa jonkun tai sitten pesen tyttäreni sillä lääkkeellä. Parantajan mukaan pesemisen jälkeen piti rakastella tyttären kanssa. Päädyin tähän jälkimmäiseen, koska en kristittynä halua tappaa ketään, isän kuulustelukertomuksessa lukee.

 

Asiasta kertoi Iltalehti 26.10.2016.

 

”Poppamies” ja afrodemarit?

lipponen

3 KOMMENTIT

    • Kuinka viitsit noin alaarvoista kommenttia heittää? Eiköhän Mooses ja poppamies edusta juurikin niitä eri puolia. Mitä yhteistä pimeydellä on valon kanssa?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.