Poppamies selitys ei auttanut Insesti-isää: Kova tuomio!

1
Mainos

Oulun käräjäoikeus ei nähnyt lieventäviä asianhaaroja päivän aikana käydyssä istunnossa.

Oulun käräjäoikeus on tuominnut Seydou Kouandan törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä kahdeksaksi vuodeksi ehdottomaan vankeuteen. Oikeus ei katsonut tuomitun pyytämää mielentilatutkimusta tarpeelliseksi.

Oikeus ei hyväksynyt selitystä poppamiehen sekoittamista lääkkeistä.

Mainos

Norsunluurannikolta kotoisin oleva Kouanda hyväksikäytti omaa Marlene-tytärtään tammikuusta 1999 tammikuuhun 2008. Tänä aikana tytär tuli useita kertoja raskaaksi, hänelle tehtiin abortteja ja hän synnytti isälleen lapsen.

Päivitämme uutista myöhemmin.

 

Poppamies neuvoi demaria raiskaamaan tytärtään.

Mainos

1 KOMMENTTI

  1. Miten niin mukamas kova tuomio? Lyhyempi kuin lapsen aika seksiorjana raiskattuna lähes päivittäin ja välillä useita kertoja päivässä. Karmeita abortteja, pahoinpitelyä, henkistä väkivaltaa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.