Kirkon toiminta ärsyttää Pohjanmaalla.

2

Seinäjokelainen lukijamme lähetti y.o. kuvan, jota paperille painettuna on kiinnitetty tolppiin ja ilmoitustauluille. Kirkon myötäily muslimeita kohtaan näyttää ylittävän sietokynnyksen yhdessä jos toisessakin paikassa.

14608950_1326399420703775_1201013045316459658_oEn ihan ymmärrä tätä Ev.Lut. Kirkon toimintaa ja siksi aionkin kiinnittää oheisen A4-kuvan päivittäin klo 17.00 valopylvääseen, missä ikinä kuljenkin, pyhäinpäivään saakka 5.11. Pyhäinpäivä on kristillinen pyhimysten, marttyyrien ja vainajien muistopäivä.

2 KOMMENTIT

  1. No Allah sentään… Onneksi luterilaisesta seurakunnasta voi erota. Raamatussakin sanotaa että mikä tahansa paikka jossa palvelet jumalaasi, hän pyhittää sen paikan. Eli, paikka voi olla vaikka oma koti, ei sen tarvitse olla kirkko.

    En usko että Jumala katsoo hyvällä nykyistä menoa. Ei sitä etteikö ihmisiä pitäisi auttaa, mutta kun kaikki uhrataan väärän jumalan, rahan, vuoksi. Raha ja lihalliset himot käskyttävät liikaa nykyisiä hengenmiehiä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.