OK. Lähetetään ne tappamaan muita. Rydman kertoo totuuden.

1

Kansanedustaja Ville Rydman (kok) kiinnitti juuri huomiota siihen, että ”Suomi on terrorismin suurvalta”. Suomesta on lähtenyt suhteellisesti suuri määrä väkeä erilaisten terroristien riveihin.

Se, missä Suomi on saanut vähän kyseenalaistakin kunniaa, on se, että jos katsotaan esimerkiksi Syyriaan lähteneiden vierastaistelijoiden määrää, niin suhteutettuna väkilukuun olemme jonkinlainen terrorismin suurvalta, Wille Rydman sanoi eduskunnassa tiistaina.

Rydman kiinni huomiota myös siihen, että Suomesta lähdetään sotimaan juuri niiden ryhmien riveissä, joiden luomaa kauhua paetaan mm. Suomeen.

Tarja Halosen presidenttikaudella oltiin kovin innoissaan siitä, että Suomesta tulee nyt loputtomasti toistetun rauhan-jargonin kautta ”suvaitsevaisuuden suurvalta”. Tulos ei ehkä ole ihan se aioittu. di-gold-1

Rydmanin eduskuntapuheenvuorosta kertoi Verkkouutiset 25.10.2016.

1 KOMMENTTI

  1. Tuo nainen kylttinsä kanssa… Hänelle voisi kommentoida että:”Ei pidä edes päästää niitä tänne”.

    Missä muuten on ihmisten luetun ymmärtäminen? Dublinin sopimus sanoo yksiseliteisesti että ENSIMMÄISEEN TURVALLISEEN MAAHAN!! Miksei sitä noudateta? Miksi noita päästetään maasta toiseen jne? Miksei niitä pistetä kokoomaleireille tai muihin laitoksiin odottelemaan josko joku maa sattuisi ottama niitä pakolaiskiintiöinä vastaan?

    Yksinkertaisimmillaan tilanne olisi siinä vaiheessa kun esim. kaikki Aleppolaisiksi kirjautuneet pistettäisiin rajan yli marssiman takaisin kotiinsa. Niitä ei tarvisi etsiä eikä niitä tarvisi kuikuilla kun ne kaikki olisivat samassa häkissä. Polttamassa telttojaan tai ei, mutta aitojen sisäpuolella.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.