Persu-kansanedustajat vaativat: Tiedot esiin matujen seksuaalirikollisuudesta.

1

Julkisen keskustelun ja median vaikeneminen turvapaikanhakijoiden aktiivisuudesta seksuaalirikoksissa saa tuomion perussuomalaisten kansanedustajilta. Ville Tavio, Laura Huhtasaari, Simon Elo, Jari Ronkainen ja Sami Savio ovat ottaneet kantaa po. rikosaallon hyssyttelemiseen.

”Seksuaalirikokset, ennen kaikkea raiskaukset, ovat lisääntyneet huomattavasti maahanmuuton kiihtyessä. Kuka uskaltaa myöntää, että maahanmuutto tuo maahamme lieveilmiöitä, jotka pahimmillaan pilaavat yksittäisten ihmisten koko elämän?” toteaa Tavio Verkkouutisissa 27.10.2016.

Median vaikeneminen sekä tilaistoista että yksittäisistä rikoksista ei ole ollut aukotonta, mutta tarpeeksi huoniotaherättävää, että luottamus mediaan on laskenut yleisön keskuudessa. On ollut viitteitä, että yleinen luottamus edustukselliseen demokratiaan on sekin joutumassa kyseenalaistetuksi, ja yhteiskuntarauhaakin auttaa jos kansa katsoo että lehdet kirjoittavat totta.

Tätä taustaa vasten perussuomalaisten kansanedustajien esiintulo on myönteinen merkki. di-gold-1

1 KOMMENTTI

  1. No no… kunnallisvaalit tulossa kun uskalletaan avata suutaan mutta ei vieläkään tehdä mitään.

    No, Persut ovat Kokoomuksen farmiliiga. Se on ollut yleisessä tiedossa jo Soinin ykkösjytkyn jälkeen…

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.