Suomi miehitetty maa: Enemmän vieraita sotilaita kun omia.

6

Suurin osa Suomen alueella oleskelevista sotilaskoulutetuista miehistä on kesän 2015 jälkeen saapuneita turvapaikanhakijoita. Tämän toteaa Hämeen Kaiku,  siteeraten Olli Sademiehen fb-päivitystä:

– Onko Suomi vastaanottanut riemusaatossa Troijan hevosen? Puolustusvoimiemme vahvuus on 12 000 henkilöä, joista yksi kolmasosa on siviileitä eli todellinen vahvuus on vain 8 000 henkilöä. Varusmiehiä on koulutuksessa 21 000 henkilöä.

– Maahamme on saapunut kymmeniä tuhansia asekuntoisia nuoria miehiä suoraan taistelukentiltä eli he muodostavat enemmistön maassamme elävistä sotilashenkilöistä.

– Rehellisiä ja isänmaallisia suomalaisia on riisuttu aseista jo vuosikymmenien ajan ampumaharrastusta ja metsästystä kaltoin kohtelemalla oman hallintomme taholta. Katsoisin, että maassamme on nyt vieraan vallan sotilaita merkittävä määrä, määrä, jota ei edes tiedetä.

Asiasta kertoi Hämeen Kaiku 26.10.2016.

 • 35 000 turvapaikanhakijaa syksyllä 2015. Suurin osa nuoria miehiä 18-25v. Silminnäkijä-havaintojen mukaan hyvin treenatun näköisiä.
 • 8000 operatiivista kantahenkilöä ja 4000 ei-sotilaallista apuhenkilöä puolustusvoimissa.
 • 21 000 varusmiesta koulutuksessa.
 • USA:n joukkoja Euroopassa noin 30 000.

Tämä tarkoittaa sitä, että Suomi on käytännössä miehitetty maa. Muissa läntisen Euroopan maissa tilanne on tätäkin pahempi. di-gold

6 KOMMENTIT

 1. ”Joukukuun loppuun mennessä Suomeen oli saapunut 32 478 turvapaikanhakijaa (31.12.2015). Eniten tulijoita on saapunut Irakista (63 %), Afganistanista (16 %), Somaliasta (6 %) ja Syyriasta (3 %).”
  Lähde: Pakolaisapu.fi

  Irakissa ja Afganistanissa ei ole käytössä asepalvelusta vaan armeija on siellä vapaaehtoinen. Somaliassa ja Syyriassa asepalvelus on, mutta moni ei sitä halua suorittaa vaan lähtee esimerkiksi hakemaan turvapaikkaa muualta.

  Suomen reservissä puolestaan on noin miljoona sotilaskoulutettua miestä, sodanaikainen vahvuuskin on 230 000. Operatiivinen vahvuus on 60 000.

  Tämä uutinen perustuu Sademiehen huonoon arvaukseen, ei faktoihin 🙂

 2. Meniköhän nuo lukuarvot oikein? Jos puolustusvoimiemme vahvuus on 12 000 henkilöä niin miten varusmieskoulutuksessa voisi olla 21 000 henkilöä?

  Pitäisikö puolustusvoimiemme vahvuu olla 120 000 henkilöä?? Joista siviilissä on 80 000 henkilöä ja koulutuksessa 21 000 hnekilöä? Loput skappareita.

  • Oletko täysi idiootti?

   Pitäisikö yhtä koulutettavaa varusmiestä kohti olla henkilökohtainen kouluttaja?

   Ilmeisesti et ole suorittanut vm – palvelusta.Jos olisit , niin ymmärtäisit yhden kouluttajan ohjaavan n. 20 – 50 alaistaan.

 3. Kyllä Suomi on täysin pilattu maa !
  Miksi Suomen poliittinen johto tekee vain virheitä ! MIKSI !?
  Nuoria miehiä Irakista tulee tänne muka pakolaisilksi ! Voi per…le …oikeat hädässä olevat ihmiset eivät päässeet Suomeen!

 4. Totta tuossa on, että maassa on nyt melkoinen määrä tummia miehiä, joiden taustoja ei tunneta…tiedetään kyllä, että sieltä löytyy sotilaita…poliisikoulutuksen saaneita, terroristeja ja melkoinen liuta tappelemaan tottuneita katujätkiä. Onhan se huolestuttavaa.
  Toisaalta meillä myös tarkkaillaan josko tänne alkaa ilmaantua pieniä vihreitä miehiä eli tunnuksettomia sotilaita itärajan takaa. No…jos niin käy varmaa on, että vihreiden miesten ilmestyminen saisi tummat miehet kiireellä kotimatkalle…..so summaramarum. …

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.