Turvapaikanhakija käy opettajan päälle: Video

3

Turvapaikanhakija haastaa opettajaa ”tappeluun”.

3 KOMMENTIT

  1. No, miten tässä tappelussa kävi ja mikä siihen oli syynä? Nämäkin ovat oleellisia tietoja. Ja mistä asiasta tunnilla puhuttiin? Mitä kieltä oppilas käytti? (Arabiaa? Turkkia? Farsia?)

  2. Eiköhän ton nuijan olisi syytä lähteä takaisin sinne mistä tulikin!! Mikään syy ei oikeuta käymään kiinni!!

  3. Ja kaikki vaan katsoo vierestä.. ja opettajakaan ei uskalla edes suuttua. ehkä parempi juu niin, mutta silti..mitäköhän tapahtui ovesta ulos mennessä.. ja mikäköhän tunti tuo nyt niinkun oli ..ei oikein saanut puheesta mitään selvää miltään osin..

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.