Sdp:n Synkät taustat: Insesti,Veropetos, kansanedustajien vaijentaminen…

6

Antti Lindtman vaijensi kansanvalitsemat kansanedustajat!

Ilta-Sanomien mukaan Lindtman on ohjeistanut puhemiehistöä kyselyjärjestyksestä vuoden päivät ilman, että eduskuntaryhmä tiesi asiasta.

Lindtman korosti useaan otteeseen, että halusi kansanedustajien parhaan osaamisen käyttöön kyselytunneilla.

– Toiveita esitettiin, jotta keskustelu etenisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Ryhmänjohtaja totesi, että toiminta oli hänen osaltaan heikkoa viestintää puolueen suuntaan.

– Tiedonvälitys on takkuillut oman ryhmän suhteen. Virhe on tapahtunut, ja otan siitä vastuun. Pahoittelen asiaa, Lindtman totesi.
Iltalehti/Ilta-Sanomat

Tyttärensä törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä Seydou Kouanda tuomittu 8-vuoden vankilatuomioon, oli kuntavaaliehdokkaana Oulussa vuonna 2004 Sdp:n listoilla.

Ilta-Sanomat

Sdp:n moninkertaista vaaliehdokasta, Turun varakaupunginvaltuutettua Ahmed Al Chibibiä epäillään veropetoksista ja tupakkatuoterikkomuksista.

Tulli vahvistaa tutkivansa kahta erillistä tapahtumaa, joissa molemmissa Al Chibibin epäillään tuoneen maahan laittomasti tupakkaa.

Ensin Al Chibib jäi Varissuolla omassa liikkeessään kaupungin ympäristöterveydenhuollon tarkastuksessa kiinni raakatupakan luvattomasta myynnistä viime vuoden lopulla. Heti perään joulukuussa hän jäi ulkomailta Suomeen palatessaan tullin haaviin kyydissään merkittävä määrä vesipiipputupakkaa.
Turun sanomat

6 KOMMENTIT

  1. SDP on erittäin huono puolue.Nyt tarvitaan niitä ulostuloja vaan eipä ole Rinnettä näkynyt tai kuulunut.Luulee reppana että kun on hiljaa niin kansa unohtaa.Hävetkää koko SDP.

  2. Tämä on erittäin varteenotettava artikkeli. Nimittäin, poikkeuksetta kaikkien puolueiden johtopaikoilla kaikkina aikakausina on rikoksen tehneitäpolitikkoja, aina murhaan asti (maatalousministeri). Mutta koskaan aikaisemmin ei yksissä tuumin ole koitettu lakkauttaa jotain puoluetta. On aina sanottu että yksittäisen ihmisen tekemä rikos ei edusta puoluetta.

    No nyt sitten nämä argantiti pystyynnostetut porsaat vaativat yhdessätuumin että Vastarntaliike on lopetettava. Mutta miten lopettaa aate? Vastarintaliike kun ei ole yhdistys eikä järjestö. Se on vapaisen suomalaisten kokoontuva ryhmä. Täysin lain kirjaimen tavoittamattomissa. Vai onko tässä samanlainen ajojahti kuin Ilja Janitskinin kohdalla?

    Koskahan joku ensimmäisenä vaatisi puolueen lakkauttamista sen johtohenkilön tai jäsenen rikoshiatorian vuoksi?

  3. Missä piileskelee ns. media? Jos olisivat sekoilleet samalla tavalla ps:n puolella, tulisi ylestä ja muusta ”mediasta” puolen tunnin välein päivityksiä kyselytilanteesta, kun Soinia metsästettäisiin. Rinne Lindtman ja Tuomioja saavat olla rauhassa. Onko kyseessä yhden kansanosan.ps:n, rasistinen kohtelu?

  4. On yksin SDP:n vika, että Suomi joutui EU:n provinssiksi. Demarit petti suomalaisen työväen viimeistä myöten. Nyt on palkat poljettavana ja neekerit valtaa kadut.

  5. Sipilä oli kauhusta kankea kun Trump voitti.Tulevaisuus On karvas Sipille kumppaneineen ja pelko painaa. Brexit, Trumpit ,Fixit. Soinikin oikein virkistyi. Ja rajat loisilta suljetaan ja rotille myrkkysyötit etteivät tunge maahamme. Pitäköön ne raukka Ruotsi.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.