Strache: Merkel on tehnyt sisällissodasta ”ei epätodennäköistä”

  1
  Mainos

  Euractiv raportoi, että Itävallan vapauspuolueen (FPÖ) johtaja Heinz-Christian Strache on lausunut itsenäisyyspäivän puheessaan jyrkän tuomitsevia lausuntoja Merkelin-Sipilän -linjasta. Strache sanoi Merkeliä ”euroopan vaarallisimmaksi naiseksi”.

  Strache kuvaili Merkelin pakolaispolitiikkaa ”rikolliseksi” ja syytti Merkeliä ”luvan antajaksi suurimmalle siirtolaisliikehdinnälle vuosisatoihin” ja puhui ”hallitsemattomasta siirtolaisten tulvasta, jotka vajuvat meidän sosiaaliturvajärjestelmäämme.”

  Kirsikkana kakun päälle Strache täräytti, että kokonaistilanne on sellainen, että se ”tekee sisällissodasta keskipitkällä aikavälillä ei epätodennäköistä”.

  Mainos

   

  Strachen puheesta heijastuu tämänkaltainen kuvasto:

  Mainos

  1 KOMMENTTI

  VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.