Alle puolet perussuomalaista kannattaa Soinin jatkoa.

4

Lännen Median teettämässä tutkimuksessa vain 48% perussuomalaisten jäsenistä ilmoittaa kannattavansa Timo Soinin jatkoa puolueen puheenjohtajana 2017 puoluekokouksen jälkeenkin.

60% uskoo kuitenkin Soinin jatkavan. Seuraavaksi entinen kannatusta saivat Sampo Terho ja Jussi Halla-aho. di-gold

Asiasta kertoi Lännen Media 29.10.2016.

4 KOMMENTIT

  1. Kyllä Soini on paikallaan persujen johdossa, hän rauhallinen ja sanavalmis. Kun on hallituksessa ministerinä on pakko olla samassa linjassa muiden hallitus ministereiden kanssa.
    Olihan Soini Afganistanin vierailulla ilmoittanut, ettei pakolaisten kannata suunnata Suomeen. Kyllä persut on vielä se puolue, joka ei ole myymässä suomea, kun taas nuo muut puolueet kirkuvat, että lisää mutiaisia tänne, idiootit.

  2. Vaikka Soini ei jatkaisikaan niin suomalaiset eivät saa mennä lankaan. Persut eivät edelleenkään aja eroa EU:sta ja persut eivät edelleenkään aja kansan asiaa.

    Juuri näistä syistä seuraaviin kunnallisvaaleihin useissa kunnissa persujen edustajat ovat puuhanneet sitoutumattoman ryhmän. Jonne houkuttelevat myös muita kuntapäättäjiä.

  3. On aivan selvää että Soini valitaan halutessaan jatkoon. Ei käy niin kuin kokoomuksessa, että puhj. häviää äänestyksessä!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.