Entinen isis taistelija, ”annoin käskyjä ampua lapsia”

6

Entinen ISIS taistelija ABU AHMED kertoo news.sky haastattelussa antaneensa käskyt tappaa pakenevia naisia ja lapsia. Syyksi ampumisille AHMED kertoo pelotteet, jotta uusia vankeja ei karkaisi.

  • Ihmiset välittävät lapsistaan, kukaan ei halua nähdä lastaan ammuttavan.

Silti ihmiset yrittävät karata. Mielikuva vapaasta elämästä on kova houkutus ja riski sen arvoinen. On nähty juhlivia, paenneita ihmisiä polttamassa tupakkaa Fadhiliyan kaupungissa. He eivät ole saaneet vuosiin polttaa, koska se on isis alueella kielletyä.

Isis tappoi ainakin 232 perhettä ja kaappasi vangiksi 8000 lähellä Mosulia. Yli miljoona siviiliä on jäänyt loukkuun Mosuliin. Osa on jäänyt vangiksi ja osa on onnistunut karkaamaan.

Haastateltu ABU AHMED on nyt kurdien vankina.

6 KOMMENTIT

    • Kukkahattujen ja viherpiipertäjien ja Tuomiojalaisten, sekä Tarja Haloslaisten mukaan kaikki oikeudet!

  1. Meillähän nämä sotilaat on laitettu päiväkoteihin, kouluihin ja lasten partioretkille kotoutumaan! Palkkioksi vielä ilmainen elämä Suomessa veronmaksajien rahoilla. Toivottavasti kaikki vastuulliset vanhemmat ohjeistavat omia lapsiaan pysymään loitolla turvapaikanhakijoista.

  2. Jos Sakasassakin olisi aikoinaan ollut tällainen vaihtoehtomedia, niin uskon että saksalaiset eivät olisi menneet Hitlerin valhepropagandan uunotukseen mukaan, eikä totuutta juutalaisten kohtelusta, ja siitä, mikä vääryys ja kammottavuus oli todellisuudessa tapahtumassa, mm. heidän omaisuutensa ryöstämistä ja elinkeinojen tuhoamista, olisi voitu niin vain toteuttaa, ikään kuin ”salassa”, eivätkä ihmiset olisi voineet olla olevinaan tietämättä siitä…(?)

    Siis että kaikki olisi -ehkä- voinut mennä aivan toisin, ja kammottavat ihmisoikeusrikkomukset juutalaisia ja monia muita vähemmistöjä kohtaan jäädä tapahtumatta, jos silloin jo olisi valtamedian rinnalla ollut, ja voinut toimia tällainen, vaihtoehtoinen, valtamedian vaikenemistakin asioista kertova some-media toiminnassa…(?) Vai olisiko…??? Ja kauanko näiden täälläkään annetaan enää toimia…???

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.