Kirkkonummella murha. Poliisi ei kerro kuka ja milloin.

1
Mainos

Ihminen on tapettu yksityisasunnossa. Poliisi kertoo, ettei poliisi aio kertoa mitään.

Poliisin uusi tiedotuslinja torjuu rikostapahtumia koskevia huhuja antamalla niille runsaasti elintilaa.

 Uhri löytyi asunnosta Kirkkonummelta, mutta en pysty kertomaan milloin. Tutkinnallisista syistä en voi kertoa mitään enempää, tutkinnanjohtaja komisario Nina Kangas Länsi-Uudenmaan poliisista kertoo.

Asiaasta kertoi Iltalehti 29.10.2016.

Mainos

1 KOMMENTTI

  1. Mitäs sitä turhaan tiedottelemaan,antaa huhujen levitä rauhassa.
    Ps.Onko se sitten loppupeleissä järkevää?.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.