Saksassa elää 1475 lasta avioliitossa: Nuorimmat 13v

7

Saksassa elää 1475 lasta avioliitossa. 361 tapauksessa vaimo on korkeintaan 13 vuotias.

Usemmiten kysymys on syyrialaisista, afganistanilaisista, irakilaisista ja eräissä tapauksissa myös bulgarialaisista. Tilannetta on pidetty karkeana lasten- ja ihmioikeuksien loukkaamisena. Saksan oikeusministeri Heiko Maas (sd) ei haluakaan yllättäen kieltää useimmiten käytännössä pakolla solmittuja lapsiavioliittoja. Kristillisdemokattit ovat täysin eri mieltä. Aiheesta kirjoittaa mm Bild-lehti.

Lähde: Blid.de

7 KOMMENTIT

  1. Saksassa!!!!!! Eikö siellä ole minkäänlaista lakia jota kaikkien ihmisten sen maan sisäpuolella tulisi noudattaa. Voi surkeus sentään!!!!! Kuka huolehtii että nämä lapset saavat edes peruskoulutuksen. Tekisi mieli käyttää rumia sanoja. Miksi naiset eivät nouse vastustamaan näin sairasta asiaa.MIKSI?!!!!!!

  2. Uutinen kertoo sisäsiittoisen lisääntymisen aiheuttamasta ongelmasta ihmiskunnassa ja on hälyyttävää, että nuo sisäsiittoiset päästetään vapaasti levittäytymään maapallon joka kolkkaan. Lapsuus on pieni aika ihmiselämässä ja se pitäisi saada elää ilman pedofiileja, jotka eivät ole muutenkaan hyödyksi ihmiskunnan kehityksessä.
    Voi lapsipoloisia, joilla lapsuus jää elämättä ja jotka ehkä hylkäävät omatkin lapsensa samoilla periaatteilla, mitkä ”aikuiset, apinoiden asteelle pikkuhiljaa taantuvat” ovat heille opettaneet.

  3. Tässä jälkeen yksi syy miksi Suomen tulee kiristää ehtoja turvapaikan saamiselle sekä pudottaa rajusti maille maksettavia etuuksia vetovoimatekijöiden minimoimiseksi. Nyt kun presidentti Halonen on juuri kansainvälisessä kokouksessa mainostanut, miten Suomen kirkko avaa ovensa niille, jotka eivät saa laillista turvapaikkaa, on odotettavissa uusia innokkaita tulijoita myös kaikenmaailman muslimi kapinallissotilaiden ja terroristien riveistä. Voi vittu kun se Suomi on niin turpaanvedettävän salliva maa, joka ei millään suostu tajuamaan että arabit kusee kymmenen litraa öögaan.

  4. Oliskohan syytä ottaa selvää onko Suomen sosdem puolue samoilla linjoilla kun sisarpuolueensa Saksassa.Siis että hyväksyykö myös Suomen sosdem puolue lapsiavioliito ?

    Tieto on saatava ennen vaaleja ja ISOILLA KIRJAIMILLA.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.