Soini haastettu puheenjohtajana!

3

Teemu Torssonen on ilmoittanut hakevansa Perussuomalaisten puheenjohtajaksi vuonna 2017. Tämä tarkoittaa, että Timo Soini on nyt haastettu. Aiemmin uutisoimme, että perussuomalaisista vain alle puolet kannattaa Soinin jatkoa.

Tilalle on esitetty ainakin Jussi Halla-Ahoa, Laura Huhtasaarta ja Sampo Terhoa. Alea i acta est – arpa on heitetty. Tällä kertaa jatko Soinille ei tule olemaan läpihuutojuttu, koska Perussuomalaisten kentän mitta on nyt täysi.

Torssonen ilmoitti näkemyksekseen, että Perussuomalaisten pitäisi palata ”järkeä maahanmuuttoon” ja ”missä EU, siellä ongelma” -linjoille. Hänen mielestään Perussuomalaisten nykyjohtaja on elitisoitunut.

Soinin viimeistä esiintymistä puolueiden puheenjohtajien kuntavaalikeskustelussa on luonnehdittu vaisuksi. Mies kuulemma vain pläräili papereitaan ja antoi muiden puhua. Onko Soinin eläkevirka jo pedattu?

 

3 KOMMENTIT

 1. Jos Soinia ei saada vaihdettua, ja maahanmuuttopolitiikkaa radikaalisti uudistettua, maksan mielelläni tukijäsenyydestä SVL:lle! Suomella alkaa olla jo kiire.

  • Täysin totta! Ulkoparlamentarismi (SVL) taitaa olla ainoa järkevä muutoksen vaihtoehto. 1944 vielä Suomessa toimi tuhansia kansallismielisiä järjestöjä, suurimpana IKL, AKS, Lotta Svärd ja Suojeluskunnat ym. paikallisyhdistykset ja nuorisoseurat. Taustatyö tehdään kentällä, ennen uurnia. Eliitillä on alkanut jo puntit tutista, sananvapautta rajoitetaan ja kansallismielisiä solvataan. Oikeaan suuntaan ollaan siis menossa!

 2. Voi Prinsessa Armada. Koska sinä heräät ja ymmärrät että johtajat voidaan vaihtaa mutta agenda ei muutu?

  Soini voidaan vaihtaa seuraavaan joka suostuu jatkamaan oligarkkien agendaa ja tekemään Suomesta yhä kurjemman paikan asua. Ja jos nyt kansa äänestää yhä edelleen Persuja, niin sama meno jatkuu kuin nyt.

  Aina ennen vaaleja Persut kertovat (kuten muutkin puolueet) ihmisille juuri niitä asioita jotka ne haluavat kuulla. Olen kuullut -90 luvula lähtien miten SDP on työväestön asialla ja joka ikisissä vaaleissa he tekevät 100 000 uutta työpaikkaa. Siitä huolimatta meillä on enemmän työttömiä kuin koskaan historiamme aikana.

  Sama juttu persuissa. Jos puoluejohto ei nuoleskele tiettyjä tahoja, niin se ei pärjää vaaleissa. Ja jos ihmiset ovat niin tyhmiä että äänestävät Persuja sen jälkeen kun Soini siirtyy taustalle määräämään puolueen virallisesta linjasta ja agendasta, niin olemme juuri saaneet sellaiset johtajat kuin olemme ansainneet.

  Nytkin meillä on sellaiset johtajat jotka olemme ansainneet!!

  Koskahan me ansaitsemme paremmat johtajat? Varmaa on se että nämä nyt vallassa olevat puolueet eivät ole se ryhmä jota kannattaa äänestää. Niillä on ollut 30 vuotta aikaa näyttää kykynsä. Eikä mikään ole muuttunut parempaan. Päin vastoin. Pahempaan.

  Olisiko aika äänestää sellaista ryhmää joka ajaisi omia etujasi??

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.