Trump torjui USA:n konservatiivisen oikeiston taustarahoittajan pilkallisesti.

0

”Tänä vuonna Donald Trump oli republikaanien ehdokaskandidaateista ainoa, jolla oli varaa olla piittaamatta Kocheista. ”Onnea kaikille republikaanien ehdokkaille, jotka matkustivat Kaliforniaan kerjäämään rahaa Kochin veljeksiltä. Sätkynukkeja?”, Trump twiittasi elokuussa 2015, kun hänen kilpakumppaninsa olivat matkanneet Kochien seminaariin.”

meyerNäin Talouselämä tänään. Keitä ovat Charles ja David Koch, joiden poliittisen lobbauksen Donald Trump torjui?  Talouselämä perustaa tietonsa The New Yorkerin toimittajan Jane Mayerin kirjaan Dark Money. Kirjan aiheena ovat USA:n politiikan, erityisesti republikaanien, rahakkaat tapapirut. Näiden rahasäkkien vaikutukseksi lasketaan mm. pyrkimys superrikkaiden verotuksen keventämiseen, joka toistuvasti putkahtaa esiin USA:n poliittisessa päätöksenteossa.

Superrikkaat ja Kochit ovat kokeneet USA:n presidentinvaaleissa vain harvoja tappioita, kirjoittaa Jane Mayer. di-gold-1

 

Talouselämä 29.10.2016.

Breibart 08.06.2016.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.