73% suomalaisista ei luota valtamedian uutisiin etnisistä vähemmistöistä

2

Yougov/Eurotrack tutkimuslaitos raportoi alkuvuodesta, että mielipiteen omaavista suomalaisista 66% suomalaisista ei luota valtamedian uutisointiin etnisten vähemmistöjen osalta ja vain 24% luottaa samalla kun 10% ei tiedä.

Toisin sanoen, mielipiteen omaavista siis yli 73% ei luota valtamedian valehteluun.

Tämän lisäksi 62% suomalaisista ei luota pakolaisia ja turvapaikanhakijoita käsitteleviin uutisiin ja vain 32% luottaa. Mielipiteen omaavista siis 65,9% ei luota valtamedian uutisiin tältä osin.

Maahanmuuttajien kohdalla vastaavat luvut ovat 62% (ei luota) ja 31% (luottaa).

 

Ei olekaan ihme, että valtamedia on etunenässä lynkkaamassa maahanmuuttokriittistä verkkojulkaisua julkaissutta Ilja Janitskinia. Olemme vaarallisen äärellä, koska kansan mielestä valehtelevat valtamediat pyrkivät politisoimaan Suomen oikeusjärjestelmää.

Janitskinille haetaan jopa 13 vuoden vankeusrangaistusta, vaikka Suomessa murhasta tyypillisesti saa pienemmän tuomion. Samaan aikaan afrikkalaisperäinen sosiaalidemokraatti (SDP) sai vain 8 vuoden tuomion jatkuvasta insestistä ja saatettuaan tyttärensä neljä kertaa raskaaksi.

Suomalaisen oikeusjärjestelmän legitimiteetti on vaarassa romahtaa, jos se lähtee samanlaiseen syöksyyn valtamedian uskottavuuden kanssa. Tämän tapahtuessa Suomi on todellisessa vaarassa romahtaa banaanivaltioksi.

2 KOMMENTIT

  1. Suomalaisen valtamedian uutisointi on kuin hollyvood elokuvaa, pohjautuu löyhästi todellisuuteen.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.