”Migrant Tales” ei ymmärrä syytteen ja tuomion eroa.

4

Suomessa on ollut tapana pitää mediassa ja mielellään mielipidekirjoittelussakin henkilöä syyttömänä kunnes tuomioistuin on punninnut asian ja tehnyt ratkaisunsa.  Nyt leimataan kokonaista puoluetta luottamustoimeen valitun henkilön keskeneräisellä oikeusasialla.

Lainaus:

Tampereen perussuomalaisten puheenjohtaja on islamivastainen

by

Terhi Kiemunki, jonka vastaan on nostettu syytteet kiihottamisesta kansanryhmää vastaan nousi  viikonloppuna Tampereen perussuomalaisten johtoon yksimielisesti.“Syyttäjän mukaan Kiemungin blogikirjoituksessa paneteltiin ja solvattiin islaminuskoisia. “Nyt tuli selväksi Tampereen perussuomalaisten ajattelu. He antavat tukensa Kiemungin kaltaisille “ajattelijoille”. Samalla kun perussuomalaisten pamput kiemurtelevat tuoleissa kun heiltä kysytään miksi antavat tilaa rasisteille ja rasismille. Toimittajat eivät enää edes kysy, koska ilmeisesti rasismista on tullut normi…”Migrant Tales 31.10.2016.terhi-kiemunkiTerhi Kiemunki tuli siis yksimielisesti valituksi Perussuomalaisten Tampereen piirin puheenjohtajaksi. Kun moitteet Kiemunkia vastaan perustuvat väitteeseen että hän ”solvasi islaminuskoisia”, niin heti tämän sanottuaan kirjoittaja nimittelee ihmisiä ”rasisteiksi”. Onkohan asian juridista puolta ajateltu loppuun asti. di-gold-1

4 KOMMENTIT

 1. Perussuomalaisista ihailen Terhi Kiemunkia ja kaltaisiaan, rohkeata Tampereen piiriä onnittelen valinnan johdosta 🙂

  • Sillä tämän jutun poiminkin: Meuhkataan keskeneräisestä oikeusjutusta, itse lietsotaan vihaa henkilöä kohtaan.

 2. Kuinka kauan kestää, että idiootit tajuavat, että islam EI OLE uskonto. Se on teokraatinen, totalitaarinen laajennuspoliitinen inhottava kultti jolla on sotilaalinen komponentti ja joka on sivilisaation uhka ja teeskentellee olevansa uskonto. Islam tarkoittaa täydellistä alistumista. Islam pakottaa sen seuraajia sokeaan kuuliaisuuteen, raakuuteen ja opettaa suvaitsemattomuutta, julmuutta ja lukitsee kaikki muslimit ja ei-muslimit taisteluun joka juontaa suoraan seitsemännen vuosisadan Bedouin kulttuurista.
  Islam on vaaraksi koko SIVISTYNEELLE maailmalle. Kaikki muslimit lukeavat samaa kirjaa joka 100+ kertaa vaatii tappamaan kaikki ei-uskovat.
  Kun muslimiväestö on yli 5% väestöstä myös niin kutsuttut ”rauhalliset” alkavat vaatimaan, että koko maan on seurattava heidän typerää sharia lakia ja ne kaikki myös menevät väkivallan puolelle.
  On aika heittää ulos kaikki muslimit kuten Eurooppa teki 400 vuotta sitten ennen kuin on liian myöhäistä.
  On aika kieltää islami SIVISTYNEISSÄ maissa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.