Hakkaraiselle taas syyte. Lue syytteenalainen lause.

12

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen on tänään (01.11) joutunut valtakunnansyyttäjän hampaisiin seuraavista sanoista:

Hyssyttelyn on loputtava. Muslimit pois tästä maasta! Kaikki muslimit eivät ole terroristeja, mutta kaikki terroristit ovat muslimeja. Lähi-idästä ja Afrikasta tulevia muslimeja ei pidä ottaa maahan.

Keskisuomalainen on julkaissut po. lausahduksen jo 19.07., mistä voi jo päätellä kuinka vakavana asiaa pidetään syyttelyviraston ulkopuolella.

Apulaisvaltakunnansyyttäjä Raija Toiviainen on ihan tosissaan:

Apulaisvaltakunnansyyttäjä Raija Toiviainen asetti tänään tiistaina Teuvo Hakkaraisen syytteeseen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Syyte perustuu Hakkaraisen kansanedustajan tehtävään liittyvällä Facebook-sivullaan julkaisemaan kirjoituksen, jossa ”eri tavoin uhataan, panetellaan ja solvataan islaminuskoa tunnustavaa ihmisryhmää heidän uskontonsa perusteella”, syyttäjä kertoo.

Uusi Suomi 01.11.2016.

 

12 KOMMENTIT

 1. Syyttäjä on hyvä, ja tutustuu itsekin hieman tarkempaan siihen ”Islamin uskoon”,ts. heidän hallintomuotoon.
  Koraani kehoittaa tappamaan kaikki vääräuskoiset , homot, juutalaiset ja kristityt…. raiskaamaan ja on väkivaltainen, tuota Koraania ei ole HAKKARAINEN kirjoittanut, vaan muhamed.
  Hakkaraisella on oikeus mielipiteeseensä.

  • Joka on Hakkaraisen kanssa eri mieltä, hyväksyy kiihotuksen kansaa vastaan. Mitä siitä on säädetty, tulee toimeen panna.

 2. Olen myös sitä mieltä, että joka ainut muslimi, joka seuraa koraanin oppia on ajettava pois tästä maasta

 3. Hakkarainen kertoo totuuden! Hakkarainen puhuu normaalilla tavalla eikä tarkoita että 100% terroristeista on muslimeja mutta todella suuri osa. Syytteen nostaneet lukevat liian kirjaimellisesti.

  Ihan sama jos joku sanoo että ”suomalaiset rakastavat saunomista” <– Hirveä vale!! Kauheaa!!!
  On monia ihmisiä Suomessa, jotka eivät rakasta saunomista, vaan pitävät sitä ihan ookoona.
  Oliko tarpeeksi rautalangasta väännetty?

 4. Helsingin muslimilainen yhdyskunta ja imaami ovat kehoittaneet valloittamaan Suomen ja tappamaan kristityt. TÄMÄ ON VIHAPUHETTA.

  Kiitos Teuvo Hakkarainen. Päättäjiemme idioottilaumassa on edes yksi totuuden puhuja.

 5. Eduskunnassa on ainakin yksi realisti.Häpeä Suomelle että vain yksi muut elävät muissa sfääreissä!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.