Bautzenissa taas väkivaltaisuuksia ”yksintulleita” vastaan.

  0
  Mainos

  Kerroimme aiemmin yhteenotoista ns. yksintulleiden maahanmuuttajanuorten ja paikallisten välillä. Nyt tilanne on uudelleen kärjistynyt yhteenotoksi. Median haastattelema maahanmuuttaja-jengin johtaja osoittautui jonkinlaiseksi aseistetuksia rikolliseksi.

  Lehden mukaan uusnatsit metsästävät maahanmuuttajia kaduilla.

  Beutzenin tilanteesta kertoi Express 02.11.2016.

  Bautzen, Saksa: Kulttuurinrikastus-jengin johtaja vähän poseeraa.

   

  VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.