Sipilä välttelee Venäjän maakauppa-aihetta.

2
Mainos

Pääministeri Juha Sipilän vastaukset suomalaisille toimittajille olivat hänen tuttua tyyliään. Eduskunnan hallintovaliokunnan Supolta tilaaman turvallisuuskatsauksen esiintuomiin kysymyksiin ei pääministeriltä irronnut mitään yksiselitteistä sanottavaa.

Turun Sanomat 01.11.2016:

 On muitakin toimijoita (kuin Venäjä). Ja kyllä näihin maakauppoihin voi liittyä myös terrorismin uhkaa, jota ei pidä poissulkea, kun näistä kysymyksistä puhutaan, sanoi Sipilä tiistaina Pohjoismaiden neuvoston kokouksen yhteydessä Kööpenhaminassa.

Pääministeri kertoi, että hänen tiedossaan ei ole terrorismiin kytkeytyviä maakauppoja.

Vaikutelmaksi jää, että mikäli Suomen ilmaantuu suojelupoliisin laatiman raportin viittaamia ”vihreitä miehiä”, Sipilä tarjoaa näille Kempeleen-kämppäänsä. Sinnehän ei asutettu irakilaisia.di-gold-1

Mainos

2 KOMMENTIT

  1. Siis ei mitään uutta. Pääministeri Juha Sipilä jatkaa omaa linjaansa eli Suomen alasajoa, rahat annetaan eu:n muille maille. Varmaankin Juha Sipilän on tarkoitus ensin tyhjentää valtion varat ja ottaa vielä kansalaisilta nyhtämällä loputkin ja antaa maat venäläisille ja loikata eu:n leipiin.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.