Donetskissa kuohuu: Sotalordit pidättävät toisiaan.

1

Itä-Ukrainan 2014 rauhattomuuksien aikana peitenimellä ’Motorola’ toiminut paramilitaarijohtaja Arseni Pavlov sai parisen viikkoa sitten surmansa attentaatissa. Jäi epäselväksi, oliko murhatyön takana jokin taho Kiovassa, vaiko ”omat”.

Ukraina Today:n lähteet kertovat pudotuspelin jatkuvan virtuaali-kansantasavallassa. di-gold

1 KOMMENTTI

  1. Jo on P..le, Veronmaksajien rahoja syydetään täysin tarpeettomiin kohteisiin, kuten Kukkenheimiin. Grahn -Laasonen näyttää kuuluvan eliittiin joka paskaakaan välittää eliittiä elättävän ja veroja maksavan rahvaan tarpeista ja turhaan kyllä syytää rahaa tarpeettomaan kohteeseen. Miksei hän anna omia rahojaan siihen? Erottakaa välittömästi tuollainen ministeri. Hänellähän (hun) ei ole mitään järkeä toiminnassaan.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.