Donetskissa kuohuu: Sotalordit pidättävät toisiaan.

Itä-Ukrainan 2014 rauhattomuuksien aikana peitenimellä ’Motorola’ toiminut paramilitaarijohtaja Arseni Pavlov sai parisen viikkoa sitten surmansa attentaatissa. Jäi epäselväksi, oliko murhatyön takana jokin taho Kiovassa, vaiko ”omat”.

Ukraina Today:n lähteet kertovat pudotuspelin jatkuvan virtuaali-kansantasavallassa. di-gold

One thought on “Donetskissa kuohuu: Sotalordit pidättävät toisiaan.

  • 4.11.2016 at 20:09
    Permalink

    Jo on P..le, Veronmaksajien rahoja syydetään täysin tarpeettomiin kohteisiin, kuten Kukkenheimiin. Grahn -Laasonen näyttää kuuluvan eliittiin joka paskaakaan välittää eliittiä elättävän ja veroja maksavan rahvaan tarpeista ja turhaan kyllä syytää rahaa tarpeettomaan kohteeseen. Miksei hän anna omia rahojaan siihen? Erottakaa välittömästi tuollainen ministeri. Hänellähän (hun) ei ole mitään järkeä toiminnassaan.

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.