Hillary Clinton todennäköisesti syytteeseen!

1
Mainos

The Hill raportoi, että kaksi FBI-lähdettä kertoi Fox News:sille, että Clinton Foundation -tutkimus tulnee johtamaan syytteen nostamiseen Hillary Clintonia vastaan. Kysymys on mahdollisista väärinkäytöksistä.

FBI sanoo, että sillä on ”paljon” todisteita ja että niitä kertyy joka päivä lisää ”lumivyöryn lailla”. Tämän lisäksi, Fox Newsin Bert Baierin mukaan, Hillary Clintonin laiton email-palvelin oli viiden eri maan tiedustelupalvelujen murtama.

Clintonin kampanjatilanne ei näytä hyvältä [LATimes].

Mainos

 

cwve1n9vqaebxmzcwve1n_ukaiwtbxcwve1oausaevsuf

 

Lisää aiheesta:

https://twitter.com/magnifier661/status/794187483915239424

Mainos

1 KOMMENTTI

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.