”MV-lehden fb-ryhmässä kirjootellaan ihan pölhöjä.”

2

Aina valpas Seura-lehti huomasi Juha Mäenpään kuuluvan MV-lehden fb-ryhmään, ja pitihän siitäkin vääntää jotakin. Ryhmässä olleet komentit kansanedustajista ovat herättäneet polemiikkia.

 

Ilkka kysyi, mitä mieltä Mäenpää on po. ryhmään kirjoitetuista kommenteista.

Juha Mäenpää:  ”Facebookissa on ainakin 20–30 vastaavaa maahanmuuttokriittistä ryhmää, ja niissä on varmasti ylilyöntejä. Minun mielestäni se on lukijan vastuulla se asia. Jos siellä joku kirjoittaa jotain, niin ei sille mitään voi. …  Kaikissa näissä ryhmissä kirjoitellaan idioottimaisuuksia, Mäenpää toteaa.”

”Olen joskus itsekin ottanut kantaa siellä ryhmässä ja minua on haukuttu suvakiksi. Siihen ryhmään kirjoitellaan ihan pölhöjä, kuten muihinkin ryhmiin.”

Ilkka kysyi myös Mäenpäälle netin kautta osoitetuista tappouhkauksista:

”Minulle on lähetetty tappouhkauksia, sanotaanko nyt vaikkapa Etelä-Pohjanmaan taidepiireistä, sellaisilta henkilöiltä, jotka edustavat toista äärilaitaa. He pitävät minua rasistina, mutta eivät itse suvaitse minun mielipiteitäni, vaikka väittävät olevansa suvaitsevaisia.”

 

Juha Mäenpäätä haastatteli Ilkka 02.11.2016.

Aiheen kysymyksiin antoi Seura-lehden äskeinen kolumni, jossa herkuteltiin MV:n fb-ryhmässä esiintyneistä kansanedustajiin kohdistuneista uhkaavista viesteistä. Sekä Juha Mäenpää että Seuran Jussi Korhonen muistuttivat, että MV:n fb-ryhmään kuuluu myös poliiseja. Oikeassa paikassa siis ovat? di-gold

Mainos

2 KOMMENTIT

  1. MV lehteä tarvitaan. Pölhöjäkin välillä sielläkin puhutaan, mutta varsinkin valtamediassa, jossa 99 prosenttisesti höläjätään silkkaa suvakkipaskaa, niin Mv lehti Nykysuomi ym. matukriittiset lehdet. edustaa sentään suurinpiirtein 😉 tolkun ääntä.

  2. Maahanmuuttokriittisyys on rasismia ja totuus vihapuhetta, mitenkä meni omasta mielestä unelmakuplijat? Meille tuli lähi-idästä ja Afrikasta todellisia herrasmiehiä, eikö tullutkin?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.