Senaattoriksi pyrkivä Dr. David Duke nostatti YLE:n raivon!

YLE raportoi, että Louisianan senaattoriksi pyrkivä historian tohtori David Duke on nostattanut raivoa Yleisradion toimittajien parissa. YLE:n toimittajat kauhistelee sitä, että Duke on hetkellisesti ollut Ku Klux Klanin jäsen 40 vuotta sitten, eli ennenkuin toimittajat olivat edes syntyneet.

Koska on ilmeistä, että valtamedia vihaa vain yhtä henkilöä Donald Trumpia enemmän, nimittäin David Dukea, lienee aika selvittää, mistä puusta David Duke on veistetty. Duke ilmaisee itseään näin:

Uskon tasa-arvoisiin oikeuksiin kaikille ja kaikkien amerikkalaisten kunnioitukseen. Eroan kuitenkin muista ehdokkaista siinä, että vaadin samaa myös eurooppalais-amerikkalaisille ja heidän perintönsä ja oikeuksiensa kunnioittamista.”

”Sain ainoana läpi asetuksen (Louisianassa), joka kielsi positiivisen syrjinnän ohjelmat, jotka rotusyrjivät parhaiten tehtäviin sopivia henkilöitä.”

 

 

David Duke on siis ainakin vaatinut meritokratiaa, eli parhaiten tehtävään sopivan henkilön valitsemista siihen. Duke kannattaa myös non-internvetionalismia, eli sitä, ettei USA puutu jatkuvasti muun maailman asioihin. Lisäksi Duke vastustaa maahanmuuttoa.

David Duke lupasi myös antaa täyden tukensa Donald Trumpin valinnoille Yhdysvaltain korkeimpaan oikeuteen ja muutenkin seisoo tiukasti Trumpin takana. Hänen muihin synteihinsä voit tutustua itse, ilman valtamedian valheita, eilisen väittelyn parissa:

 

Senaattoriehdokkaiden väittelyn aikana väittelypaikan ulkopuolella oli BLM-liikkeen protesti. Olemme kirjoittaneet BLM-liikkeestä aiemmin.

One thought on “Senaattoriksi pyrkivä Dr. David Duke nostatti YLE:n raivon!

 • 4.11.2016 at 16:03
  Permalink

  On se kumma miten YLE:n pitää yrittää vääristellä sellaisiakin uutisia jotka voi helposti tarkistaa kansainvälisiltä uutistoimistoilta. Mitä ne kuvittelee voittavansa tällaisella toiminnalla? Ei taida aiheuttaa muuta kuin että toimittajien nimet kyllä jäävät mieleen ja sen jälkeen tavattessa niihin suhtaudutaan todella nuivasti.

  Tämän päivän media on muutenkin outoa. Jos joku uskaltaa olla valtaapitävien kanssa erimieltä tai ei halua edistaa globalisaatiota niin koko media hyökkää hänen kimppunsa. Pieniä paikallislehtiä myöden. Oman klän suvakki-sanomatkin ovat menettäneet todella paljon lukijoita sen jälkeen kun päätoimittaja toi esiin oman kantansa haukkumalla eurooppalaisia mediataloja ”valemedioiksi” ja ihmettelemällä miten suuri joukko ihmisiä uskoo näiden valemedioiden uutisiin. Kun Suomen mediat tarjoavat sen oikean tiedon suomenkielellä.

  Summasummaarum… Suomalainen media on kunniansa menettänyt. Se näkyy lukijatilastoissa. Ja jos MV-lehti on noussut top5:een, se on muiden häpeä. Sillä se osoittaa että suuri osa kansasta ei enää lue ”valtamiediaa”. Vaan on herännyt ja aktivoitunut lukemaan vaihtoehtoisia näkökantoja. Mikä on mamme tulevaisuuden kannalta vain hyvä asia.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.