Vallan ytimessä on… pedofiilirinki?

1
Mainos

Voimme unohtaa salaliittoteoriat, sillä kaikki on julkista. Sitä ei ole koskaan edes yritetty tosissaan salata. ”Salaliittoteoria” on mystifioitu mielikuva, Hollywoodin luomus. Todellisuudessa asiat toimivat arkisesti ja raadollisesti.

Meillä on joukko poliitikkoja, rahamiehiä, kenraaleja, tiedustelupomoja ja rikollispomoja, joita kiinnostaa laiton tiukka liha. He ovat perversseja, heillä ei ole empatiaa kanssaihmisiä kohtaan, heillä on narsistinen persoonallisuushäiriö ja yläluokkainen tausta. Kaikilla ei viimeksimainittua, mutta täytyy olla joku päästäkseen bailuihin, -siis piireihin.

22561633_503_ulEräs USA:n presidenteistä on sanonut nämä sanat: ”Maailmaa johtaa 200 miestä, jotka eivät koskaan petä toisiaan.” Se on totta. Hän tiesi sen, koska oli nähnyt nämä miehet, ja tutustunut heihin. Mistä sen tiedämme? Hän ei olisi ollut USA:n presidentti ilman heitä.

Mainos

Unohtakaa Illuminaatti, kaapuihin verhoutuneet hassuja rituaaleja harrastavat vapaamuurarit  ja muu rekvisiitta. Valta on paljasta itsekkyyttä ja ahneutta. Valtaapitävä klikki toimii ja pysyy kahdella ehdolla:

  • Se on tarpeeksi pieni.
  • Siihen kuuluvat ovat lojaaleja tosilleen vaikka heidän firmansa tai isänmaansa kävisivät veristä sotaa tai valtataistelua keskenään.

Ehdottoman ja rikkumattoman lojaalisuuden takeena ei voi olla uskonto tai moraali, koska yksilö on heikko. Etsitään siis absoluuttisen koheesion antavaa liimaa toisesta suunnasta: Kanssarikollisuus onkin jopa vahvempaa kuin yhteiset edut. Tekemällä porukalla jotain niin iljettävää, ettei ole oikeustaloa johon siitä syytetyt kelpaisivat tuomittaviksi ilman että seinät kaatuvat häpeästä jos ketään näistä 200:sta miehestä tuotaisiin niiden sisäpuolelle, tämä joukko saavuttaa sen keskinäisen lojaalisuuden joka on sen olemassaolon edellytys.

Miten tähän liittyy seuraava uutinen? Lukekaa, ajatuksella. En toista tässä Iltalehden kertomaa, koska se on vain trivialiteettia. Nyt tiedätte kupletin juonen. di-gold

Jeffrey Epsteinista kertoi Iltalehti 03.11.2016.

 

Jeffrey Epstein => Bill Clinton => Hillary Clinton,

Jeffrey Epstein => Alan Dershowitz =>??

Jeffrey Epstein => prinssi Andrew => Englannin kuningashuone,

Jeffrey Epstein => Chislaine Maxwell => Robert Maxwell,

Jeffrey Epstein => Donald Trump.

-Jos jatketaan Epsteinin verkostojen tutkimista, ”siellä on kaikki”. Kyseessä ei todellakaan ole seksiskandaalien rääpinen, vaan vaikutusvaltaisten miesten ”löyhä kaveripiiri”, joka nyt vaan sattuu menemään aika paljon päällekkäinen sen joukon kanssa joka asioita junailee.

Mainos

1 KOMMENTTI

  1. Eiköhän tämä onnistu sionisteilta siinä missä esinahan leikkauskin. Niillä kun ei ole helvettiä ja niiden ajatusmaailma on että kaikkien muiden pitää palvella niitä, niin tämä lienee niille ihan normaalia käytöstä.

    Hakkaraisen lausuntoa muutellen voisi ajatella että kaikki sosiopaatit eivät ole sionisteja mutta kaikki sionistit ovat sosiopaatteja. Mutta paremmin osuu kuitenkin vanha sanonta että valta turmelee ja ehdoton valta turmelee ehdottomasti. Näin lienee käynyt juuri ko. henkilölle ja maan presidenteille.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.