Jo toinen matkustajaterminaalin evakuointi kaasun takia kuukauden sisällä.

  2
  Mainos

  Tallinnan sataman D-terminaali, jota mm. Tallink käyttää, jouduttiin eilen (03.11.) tyhjentämään ihmisistä ja sulkemaan matkustajille oireita aiheuttaneen kemikaalin takia. Ärsykkeen alkuperää ei tiedetä. Terminaali toimii tänään normaalisti.

  24.10. raportoimme Lontoon City Airportin kaasupäästön olleen tahallinen, josta ainakin yksi epäilty pidätettiin Antiterrorist-actiin vedoten. Viranomaiset kaikissa Euroopan maissa näyttävät olevan erityisen varuillaan ärsyttävistä kaasuista tms. oudoista ilmiöistä joukkoliikenteeseen liittyvissä paikoissa. Meidänkin siis kannattaa olla. di-gold

   

  Mainos

  Iltalehti 04.11.2016.

   

  Lontoon City-lentokentän kaasu-sattumuksessa pidätys.

  Mainos

  2 KOMMENTIT

  1. Tässäkin kohta sanoisin että Hakkaraisen kommentti ”Kaikki muslimit eivät ole terroristeja mutta kaikki terroristit ovat muslimeja” pitää paikkansa. Pitää myös muistaa amerikkalaisten osuus euroopan- ja lähi-idän tapahtumiin niin terorismi käsite alkaa valottua.

  VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.