Lena Dunham juhlii valkoisten sukupuuttoa!

2
Mainos

Fox News raportoi, että Hillary Clintonia kannattava Lena Dunham jakoi oheisen videon Twitterissä, jossa juhlistetaan valkoisten sukupuuttoa ja etenkin valkoisten miesten sukupuuttoa ja halutaan tilalle muita ryhmiä jatkamaan ihmiskunnan tulevaisuutta.

Videon on tehnyt Sophie Koko Gate. Dunham on ammatiltaan näyttelijä, tuottaja, kirjoittaja ja ohjaaja ja on tällä hetkellä mukana HBO:n sarjassa Girls. Irvokkaan tilanteesta tekee se, että Dunham ei ole taustaltaan valkoinen eurooppalainen. Hän ei siis ilakoi oman ryhmänsä tuhoutumista.

 

Mainos

Mainos

2 KOMMENTIT

  1. Dunham was born in New York City.[10][11] Her father, Carroll Dunham, is a painter, and her mother, Laurie Simmons, is an artist and photographer, and a member of The Pictures Generation, known for her use of dolls and dollhouse furniture in her photographs of setup interior scenes.[12][13] Her father is Protestant, and her mother is Jewish; Dunham has described herself as feeling ”very culturally Jewish, although that’s the biggest cliché for a Jewish woman to say”.[14][15]
    Dunham attended Saint Ann’s School in Brooklyn, where she met Tiny Furniture actress and future Girls co-star Jemima Kirke.[16] She attended The New School for a year before transferring to Oberlin College,[17] where she graduated in 2008 with a degree in creative writing.[13]
    She has a younger sister, Grace, a 2014 graduate of Brown University, who appeared in Dunham’s first film, Creative Nonfiction, and starred in her second film, Tiny Furniture.[13][18] The sisters were raised in Brooklyn and spent summers in Salisbury, Connecticut.[19]

    https://en.wikipedia.org/wiki/Lena_Dunham

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.