US.News: Suomi odottaa Venäjän aggressiota.

3

Iltasanomat uutisoi tunti sitten hyvin luetun amerikkalaislehden, US.World & News Reportin kirjoituksen, jonka aiheena oli Yhdysvaltain ilmavoimaministerin Deborah Lee Jamesin äskeinen vierailu Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Lehden mukaan ministeri Jamesin keskustelukumppanit Pohjoismaissa olivat ilmaisseet huolensa maidensa kyvystä vastata Venäjän mahdolliseen aggressioon.

Ministeri Jamesin kanssa 10.10. Suomessa keskustellut Puolustusministeriön kansliapäällikkö Jukka Juusti ei vahvista US.Newsin käsitystä keskustelujen sisällöstä. US.News viittaa myös Suomen hallituksen tiedotuspäällikön Markku Mantilan Independentille 20.10. antamaan lausuntoon Venäjän mediaoperaatioista, joilla pyritään aiheuttamaan skismaa suomalaisten ja Suomen hallituksen välille, ja etäännyttämään suomalaisia EU:sta ja NATO:sta. di-gold

 

Asiasta kertoivat:

Iltasanomat 04.11.2016,

US. World & News Report 03.11.2016.

Independent 20.10.2016.

 

Neljän kansanedustajan kirjallinen kysely: Miten torjutaan ”vihreät miehet”?

3 KOMMENTIT

  1. Onneksi meidän ei tarvitse odottaa agressiota. Varmistamme että Suomenlahdella Venäjän rahti pystyy liikkumaan häiriöttä ja muistamme olevamme puoleeton maa. Sillä pidetään ystävyyssuhteet Venäjään kunnossa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.