Hakkarainen kysyy: ”Aiotaanko Suomen miespuolinen väestö vaihtaa seksituristeihin Lähi-Idästä?”

8

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (PS) kysyy, onko Suomessa meneillään väestön vaihto vai rodunjalostus:

Se oli yhteiskunnan maksamaa seksiturismia, jossa suomalainen jätkä maksoi sen, mikä järjestettiin Lähi-Idästä. Niiden tarkoituksena on vaihtaa miespuolinen väestö ”suvakkien” toimesta, Hakkarainen varoittaa ja viittaa vastaanottokeskuksissa paljastuneisiin henkilökunnan ja turvapaikanhakijoiden välisiin seurustelusuhteisiin.

”Kansanryhmänvastaisesta kiihottamisesta” syytetty Hakkarainen ei  kysy, mitä kiihoitusta vokeissa tapahtuu, vaikka aivan hyvin voisi kysyäkin. Hakkarainen on pahoillaan median huijaamien hyväätarkoittavien suomalaisten pakolaisia auttaneiden puolesta:

– Valtamedian propaganda meni perille. Kun minua karvaisempia ja vanhoja kaljupäisiä ”lapsia” saapui, niin mummot kutoivat sukkia ja villapaitoja. Niitä pidettiin sitten persepyyhkeinä ja heitettiin menemään, Hakkarainen sanoo käärmeissään.

 

Hakkaista haastatteli Suomen Uutiset 04.11.2016.

8 KOMMENTIT

 1. Hakkarainen on oikeassa myös persepyyhkeiden osalta.Sen saimme täällä kemissä todistaa viimme syksynä omin silmin.Ihmiset veivät näille”raukoille”vaatteita, mutta herrat paskoi rautatieaseman ympäristön ja vaatteisiin pyhkäistiin.Tuuli sitten näitä rääsyjä
  Kuljetteli kaduilla.Moni lahjoittaja suuttui kovasti.

 2. Täällä kyläyhdistyksen väki leipoi leivonnaisia ja piti tervetuliaisjuhlat ”pakolaisille”. Tilaisuudessa raavaat miehet ottivat lautaset täyteen herkkuja, maistoivat vähän ja kun ei maistunut, viskasivat loput roskiin. Kummasti taisi auttamishalut vähentyä…

 3. Teuvo on jälleen kerran asian ytimessä. Teuvo näkee muita kansanedustajia tarkemmin ongelman ja osaa jopa osoittaa sen. Meillä rodunjalostus on mennyt jo niin pitkälle että maahan pitää saada suvakeille lelupoikia. Ja sitäkautta suvakit pääseävt uhriutumaan.

  Muuten, oletteko huomanneet mite Suomessa käytetään sanaa ”monikulttuurillisuus”. Oletteko mietineet mitä se tarkoittaa?

  Monikulttuurillisuus tarkoittaa sitä että Suomessa useat kulttuuri saavat elää oman kulttuurinsa mukaan. Siksi siis meidän pitäisi hyväksyä se että he raiskaavat kansalaisiamme, viiltelevät kurkkuja auki, terrorisoivat kansaamme, ja tappelevat 10 yhtä vastaan. Sellainen Suomi on monikulttuurillinen.

  Nykyisten suvakkien pitäisi käyttää sanaa ”monirotuisuus”, joka tarkoittaisi että Suomessa pitäisi monen eri rodun edustajan käyttäytyä Suomen lakien mukaan. Siis, heidän pitäisi alistua suomalaiseen yhteiskuntaan. Ja juuri tätä eivät politikot halua toteuttaa. He haluavat maahamme kaaosta. Ja se onnistuu monikulttuurillisuudella.

 4. Koskahan tämä hyysääminen mahtaa mennä niin pitkälle, että me kantasuomalaiset ei enää ollenkaan uskalleta mennä kodin ulkopuolelle. Sitäkö ne meidän ”kansanedustajamme” ja suvaitsevaisto haluavat tänne. Miksi puhua monikulttuurisuudesta kun oma kulttuurimme on kohta poljettu maan rakoon. Olen monen suvaitsevaisen kuullut puhuvan omasta kansasta kuin likaämpäristä, halveksien ja haukkuen! Miksi? Miksi he eivät muuta sinne missä ovat nämä ”kultaakin” arvokkaammat kulttuurit. Miksi olla täällä kun niin harmittaa se että suomalainen haluaisi elää rauhassa ja tuntea turvalliseksi olonsa. Köyhyyskään ei ole niin paha kun oman kansansa polkeminen.

  • Mirjami66. Hyvä huomio ja samaa mieltä, tätä kehitystä eliitti palvoo, koska raha. Olen ennemmin köyhä, kuin eliitin huora ja orja. Kun lukee historiaa, kerta toisensa jälkeen hiljainen rauhaa rakastava Suomen kansa on ollut sorrettuna. Kerta toisensa jälkeen se on aina noussut! Ja se nousee, koska olemme aika omalaatuista sakkia. Valo, voima ja totuus vapauttaa Suomen kansan. Ja Teuvolle iso kiitos.

 5. Hyviä kommentteja tullut tähän mennessä. Tykkää nappia painaisin kaikille jos sellainen olisi. Martan tekstille tuplat..

 6. Teuvo on jälleen kerran osunut asian ytimeen, olisipa muutkin kansanedustajat yhtä rohkeita. Mutta kun ei uskalleta sanoa mitään siinä pelossa että tulee kenkää.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.