Oaklandissa Kaliforniassa ampumistapaus, 8 loukkaantunut

0
Mainos

Oaklandissa yökerhon ulkopuolella varhain lauantai aamulla kaksi miestä 17 ja 21 vuotiaat avasivat tulen ja vahingoittivat kuutta henkilöä. Neljää naista ja kahta miestä, iät 17-28 vuotiaita. Poliisi joutui käyttämään aseita pysäyttääkseen miehet. Molemmat pidätetyt ovat sairaalassa hoidossa. Ampujien ja sivullisten tilat ovat vakaat.

Tapauksesta tekivät ilmoituksen lähellä tapahtumapaikkaa olleet viranomaiset, jotka olivat kuulleet laukaukset.

L: abc7news.com

Mainos

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.