Syövästä kärsivän tyttären tarina kiertää somessa, isä päätti näyttää maailmalle mitä totuus on

0

Brittiläinen 4-vuotias Jessica Whelan sairastui syksyllä 2015 neuroblastoomaan. Neuroblastooma saa lapsen voinnin romahtamaan todella nopeasti nopeasti. Vuoden päästä syövän löytymisestä perhe sai kuulla järkyttävän uutisen. Nuorella Jessicalla oli vain muutama kuukausi elinaikaa jäljellä.

  • Isä Andy julkaisi facebook tilillään mustavalkokuvan tyttärestä ja kertoi kuinka väärin tämä on. 12 kuukauden taistelujen jälkeen kuulet, että elinaikaa on jäljellä vain viikkoja.

Isä päätti jakaa tyttärestään perheelle jokapäiväisen näyn kaikille somessa, jotta ihmiset ymmärtäisivät millainen tauti kyseessä on. Isä avasi myös gofundme keräyksen. Keräyksellä oli tarkoitus tehdä Jessican viimeisistä hetkistä ikimuistettavia. Keräys on tällä hetkellä tuottanut lähes 100,000 puntaa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.